Nu cred ca daca bei lapte in prostie rezolvi ceva. ca sa te inalti iti trebuie exercitii si un meniu echilibrat.nu ai baut mult lapte chiar de geaba...cred...
Nu cred ca laptele nu ti-a folosit chiar la nimic, dar ar mai trebui si sa stai la soare.Oricum, o sa mai cresti in inaltime pana la 19-20 de ani.
Buna
depinde si ce inaltime ai am si eu colege care sunt mai scunde de aproape 1, 65 cam asa nu trebuie sa-ti faci griji vei creste usor usor cum are nevoie organismul tau
La varsta ta, cantitatea de lapte pe care ai baut-o este cantitatea optima dar pe langa asta trebuie sa mai faci un sport( inot, volei, baschet) daca vrei sa mai cresti.
Trei factori sunt importanţi în creşterea în înălţime. Alimentatia, exerciţiile fizice şi genetica; din păcate cu privire la ultima nu prea ai ce să faci. Ai DEJA 14 ani oricum şi o decizie asupra înălţimii se face de la vârste mai fragede. Laptele este bun pentru întărirea oaselor dar nu ajunge şi oricum, dacă nu îl bei crud(doar strecurat) nu faci nimic. Poţi încerca să mănânci sănătos, să te înscri la o sală şi poate mai creşti desi nu se ştie niciodată. Eu unul am crescut la ţara unde nu ieşeam din mâncare sănătoasă(legume, fructe, lapte crud) fac sală de 7 ani şi handbal de 10; acum am 20 de ani, 2 metri şi 93 kg. Încearcă aceiaşi reţetă... deşi ai deja o vârstă.
Pentru cel care a zis că o să creşti până la 20, e fals. Băieţii cresc chiar şi până la 21 dar fetele pe la 16 maxim 17 se opresc.
Poti sa bei si tot laptele din lume ca tot n-ai sa cresti! Nu are nicio legatura. Daca vrei sa te mai inalti tot ce e de facut este un sport ca: baschetul sau inotul.
Daca nu ai stat la soare si nu ai facut macar doua ore de miscare (sport) pe zi, laptele singur n-o sa te ajute sa cresti.