anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si cum ieri nu aveam ce face, singura ocupatie interesanta a fost sa ma uit la poze cu mine. laughing Narcisista mai sunt.
Si ce sa vezi, eu aveam cearcane de la 7 ani sad.
Acum am 15 ani si arata ingrozitor, nici un produs nu mai imi e de folos.
Vreau si eu o crema ca sa imi dispara naiba ca nu le mai suport laughing.
Si intrebarea este, mai pardonhee hee, intrebarile :
Ce crema sa folosesc?
Daca folosesc o crema care stimuleaza circulatia o sa dea rezultate?
Si mai era o crema care decolora cearcanele, o fi buna. nu o fi?
Sunt disperata laughing, si inca cevahee hee [ da inca ceva ] oare imi trebuie si ochelari thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stresat-o!
La vârsta de 15 nici să nu gândești la creme de față sau anticercăne.
Dimineața aplică o lingură pe cercăne care a fost peste noapte în congelator (nu o pui direct pe piele, ci peste o compresă), ajută la microcirculația locală sau felii reci de castravete.
Cel mult poți da pe față, seara înainte de culcare cu ulei de migdale dulci, hidratează.
Toată lumea are cearcăne!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Draga mea, daca le ai de la varsta de 7 ani, cel mai probabil, sunt ereditare (mostenite genetic), si nu ai cum sa scapi de ele. Tot ce poti sa faci, e sa te dai cu un anticearcan bun de fiecare data, cand iesi din casa, sau sa inveti sa te accepti asa, cum esti (e de preferat a doua varianta). Restul cremelor sunt doar bani aruncati, dar, bineinteles, trebuie sa ai tot timpul una (gasesti multe la farmacii, ai de unde alege), pentru hidratarea zonei din jurul ochilor.
Succes! Numai bine!

| pinkpupix a răspuns:

Nu stiu cat de bune sunt cremele din comert, mai ales ca ai specificat varsta la care ti-au aparut inseamna ca cearcanele tale sunt mostenite. Uite aici cateva idei naturale pentru problema ta:
1. Cartofii. Poti diminua cearcanele aplicand rondele de cartofi cruzi seara inainte de culcare. Repeta aceasta operatiune de cel putin 3 ori pe saptamana.

2. Sucul de castraveti. Inmoaie doua dischete demachiante in putin suc de castraveti (ii poti razui si apoi sa-i storci pentru a obtine sucul) si lasa-le pe ochi 15 minute. Este racoritor si iti relaxeaza ochii. De asemenea, cand esti stresat/a tine doua rondele de castraveti pe ochi cat de mult ai rabdare.

3. Uleiul de migdale. Maseaza-ti ochii cu putin ulei de migdale inainte de culcare. Aplica acest tratament in fiecare seara si in 2 saptamani vei constata efectele benefice.

4. Apa de trandafiri. Inmoaie doua dischete demachiante in apa de trandafir si aseaza-le pe ochi timp de 5-10 minute.

5. Apa. Este esentiala pentru diminuarea cearcanelor. Asa ca bea cat mai multa!

6. Apa de la frigider. Inmoaie doua dischete demachiante in apa foarte rece si tine-le pe ochi 5-10 minute.

7. Fructele si legumele. Consuma multe fructe si legume si evita sa citesti noaptea tarziu.

8. Musetelul. Este o planta excelenta care te ajuta sa te eliberezi de stres. Daca cearcanele tale sunt cauzate de stres si oboseala, atunci bea o ceasca de cei de musetel inainte de culcare. De asemenea, poti sa introduci un plic de ceai de musetel nefolosit in apa minerala si apoi sa umezesti doua dischete demachiante cu ceai. Aplica-le pe ochi timp de 10 minute.

Eu am incercat cu castravete, ulei de migdale si apa minerala, vreau sa-ti zic ca se observa imediat cu diminuare. Ca sa dispara de tot, in cazul in care sunt prea accentuate, exista o procedura medicala cu injectii de CO2.
Noua descoperire în materie de frumuseţe este dioxidul de carbon (CO2), pe care experţii în tratamente cosmetice au început să-l folosească pentru a elimina cearcănele.

Practic, dioxidul de carbon dilată vasele de sânge, îmbunătăţind fluxul sangvin şi transportul oxigenului către celule, ceea ce face ca acestea să se vindece de la sine.

| stiiix a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si un doctor dermatolog mi-a spus ca cearcanele mele sunt transmise pe cale genetica de la bunica->mama->acum eu. Vezi poate cineva din familia ta prezinta acest lucru.
Si in ceea ce priveste cremele, mai bine nu ai incerca toata produsele care aparent sunt bune. Vorbeste cu o cosmeticiana, doctor care pot sa-ti recomande exact ceea de ce ai nevoie fara ca sa-ti agravezi starea pe care deja o ai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am pungi sub ochi de cand eram mica sh chelioasalaughingSh tot nu am gasit remediilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tratamentele naturale nu au nici un efect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar mama are cearcane, dar mama are 40 de ani totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Legiuitoarea, asa este toata lumea are dar ale mele nici la un anti-cearcan nu reactioneaza frustrated. Am fost anorexica cand eram mica, nu e genetic. off