| marian21 a întrebat:

Si eu am pistrui de mic si mau deranjat foarte mult pentru ca radeau toti de mine cand ma vedeau as vrea sa stiu si eu un tratament pentru pistrui macar sa se mai ascunda putin. cine ma poate ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yasminna a răspuns:

Stai linistit ca multa are si eu am si vara se cunosc mai bine da nu imi este rusine cu ei, pistruii, unele persoane chiar sunt mai sexi si au un farmec aparte. Poate trebuie sa intalnesti doar persoana care sa iti iubeasca pistruii. Oricum nu prea se face mare lucru doar fondu de ten te poate ajuta sa-i mai ascunzi putin.Fii totusi impact cu tine Esti bine.

3 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Fondul de ten ii mai mascheaza putin.

| LittleZyzy a răspuns:

Nu prea ai ce sa le faci, si eu am de cand eram mica pe nas, si imi ies mai proeminenti vara dar pe mine nu prea ma deranjeazam imi sta bine cu ei, dar uneori ma mai dau cu fond de ten cand sunt mai vizibili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pistruii sunt un farmec aparte pe care il ai, eu zic sa ii lasi ne>mascati>, iar vara sa iti dai cu o crema antisolara cu procent foarte inalt de protectie daca totusi te deranjeaza asa de mul