Iti face o anestezie locala si nu mai simti nici o durere.Iti umbla cu niste clestisori in nari dar este o operatie foarte usoara!
Pai am mai raspuns asta-seara la cineva
NU e cine-stie ce
Doare putin, pe moment
Eo am i-am scos la 11 ani
Mam dus acolo, cu programare, mi-a facut anestezie locala, mi ia scos(a durut putin)dupa am mai stat acolo pe scaun cam juma de ora si dupa am plecat acasa si doctorita mi-a zis sa mananc ceva rece. o inghetata...ma rog nu stiu dc
Si dupa 3 zile trebuie sa nu mananci alimente tari: ex biscuiti, cartofi prajiti, sa nu bei foarte cald, sau foarte rece
Eu in alea 3 zile am mancat numai cartofi fierti cu carne fiarta(bineinteles, nu fierbinti)
FUndita?
Iti face o anestezile locala iar dupa baga un clestisor si trage tare. E cam dureros. Dar dupa ce i-ai scos nu ai probleme insa e o problema ei apar la loc.
Eu m-am operat la 7 ani.
Din cate tin eu minte nu doare deloc. Poti sa ai o senzatie de usturime dupa operatie eventual, in rest e totul ok.
Hai curaj! Ca dupa te vei simti minunat sa poti respira ca lumea.
Si eu m-am operat acu vreo 7-8 ani! Mai stiu doar ca a fost putin dureros dar mai mult scarbos iti scoate ceva ca si niste fire de ata pe gura :-^ nu are de ce sa iti fie frica... poate acum ca a mai avansat putin medicina nici nu o sa simti nimic
Este in regula, putin dureros dar asa e la toate operatiile! Nu trebuie sa te ingrijorezi!
Deeaandreea9156 întreabă: