| valentina_2642 a întrebat:

Si eu mi-am luat niste Vitamax. sper sa-mi revin de la ele. oricum ma simt si obosita, nu prea ma odihnesc noaptea. multumesc pentru sfaturi. o seara buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dany3 a răspuns:

Am si eu lipsa de calci si eu iau EuroVita cele mai bune vitamine ia si tu

| MihaelaDart a răspuns:

Pentru caderea calciului mai iau Gluconat de calciu fiole (desi asta e folosit pentru perfuzii, dar se poate aplica cate o fiola in putina apa sau suc) efectul este imediat si-mi pot face treburile toata ziua sau de curand am inceput sa iau Calciu cu Magneziu si la fel de bun este, sunt 30 de pastilute pe care le poti sa le iei cum doresti, 1 per zi ori 2 per zi.

Iar ca supliment de vitamine am de la vitamax desi inca nu le-am inceput sa le iau, asta dupa ce-mi termin tabletele de calciu cu magneziu.