anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si oare daca as avea diabet... ce ma fac, am doar 24 de ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 0vidius a răspuns:

Testele screaning pentru depistarea diabetului sunt foarte banale (masurarea gulcozei cu ajutorul uni gulcometru) daca esti foarte stresata si vrei sa iti confirmi sau infirmi ipoteza cat mai repede atunci vezi poate ai vreun vecin diabetic si spune-i ca vrei sa iti masori si to gulcoza sau du-te la o farmacie caci sunt unele care au gulcomotere pe care le pot folosi clientii(in Iasi era una in Piata Unirii) sau du-te la doctorul de familie caci el are sigur un gulcometru in cabinet. PS eu nu cred ca ai diabet si chiar daca descoperi ca ai eu stiu persoane care au diabet de 20 de ani si traiesc si in ziua de azi.

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Ce spui "suna" ca in povestea cu drobul de sare!---trebuie' sa vezi daca ai cu adevarat! --- analizele respective nu pot sa coste 11 mil!

| doctoressa a răspuns:

Buna! Daca ai avea diabet ar trebui sa urmezi un regim alimentar cu/fara medicatie, un stil de viata sanatos si in rest, vei avea o viata cat se poate de normala. Poti citi mai multe aici:http://www.i-medic.ro/boli/diabet-zaharat
Multa sanatate!

| carminaburana43 a răspuns:

Diabetul nu tine cont de virsta din pacate.Ce sa te faci trebuie sa fii tare si sa te tratezi. Daca respecti ceea ce t-i se spune poti trai mult numai sa fii cuminte si sa faci ce t-i se spune.

| starmaker a răspuns:

Fa repede o programare la medic/mai multi medici pana primesti raspunsul corect. Si fii optimista!

| Ycu a răspuns:

Diabetul nu este e o boala atat de grava pe cat consideri tu, este o boala suportabila sunt anumite regimuri alimentare care nu sunt atat de stricte trebuie sa mananci ceva la intervale de 2-3 ore, insulina este medicamentul cu care se regleaza glucoza din sange.Majoritatea cand aud de insulina parca aud de cancer, nu este adevarat este o boala usor de suportat diabetul (depinde de faza) eu in momentul de fata iti vb de diabetul zaharat! Trebuie sa stii ca trebuie sa iti cumperi un glucometru sa iti testezi glucoza din sange cat mai stabila intre 90-120! Multa bafta si nu manca paste!

| Roberto a răspuns:

Traiesti si lupti pana la capat.Niciodata nu ceda.Cazi te ridici.Si tine minte imposibilul este nimic si doar cerul este limita.

Întrebări similare