Eu m-am vaccinat acum cativa ani contra gripei obisnuite... si drept urmare am facut o gripa urata cum n-am avut de cand sunt. Oricum trebuie sa fii in perfecta stare de sanatate daca vrei sa iti faci vaccinul, ori eu sunt de vreo cateva luni tot bolnava de una sau alta. La cat de slabit mi-e acum organismul numai vaccinul gripei porcine cred ca m-ar da gata...
Pana acum cei care au murit din aceasta gripa sufereau si de alte boli, fapt care a dus la complicatii. Parerea mea e ca daca esti sanatos si poti sa-ti faci vaccinul nu ai avea nevoie de el ca nu ai face o forma severa, iar daca tot nu esti sanatos si nu-ti poti face vaccinul cel mai sigur e sa stai cat poti mai departe de orice sursa de infectie, de aglomeratii de oameni si la primul semn de boala sa te prezinti la medic... nu sa astepti sa-ti treaca de la sine sau sa iti faci automedicatie. Oricum va doresc la toti multa sanatate, fara imbolnaviri de gripa.
E o masura care trebuie respectata, pentru a te feri de ceia ce e mai rau cred ca este bine sa ne vaccinam, chiar daca avem anumite suspiciuni.
Cel mai bine este sa ne vaccinam. Nu cred ca a murit cineva pentru ca s-a vaccinat. In schimb, multi au murit datorita faptului ca nu s-au vaccinat sau au facut-o prea tarziu. Trebuie sa realizam importanta acestor lucuri. Trebui si sa avem grija cu igiena. Nu se moare neaparat din aceasta gripa dar daca avem si alte boli grave si nu respectam regulile de igiena suntem in pericol. Totul depinde de noi. Daca ne simtim foarte rau trebuie sa luam masuri si sa mergem la medic.
Fiecare om e liber sa aleaga. E gratis, asta e cauza aglomeratiei, daca era pe bani nu-l facea mai nimeni.
Cu heroina?
Acum depinde de fiecaer, cine vrea, se vaccineaza, cine nu, nu.
Eu raman tot contra :p
Da, am fost la cabinet la doctor si a spus ca momentan nu mai sunt vaccinuri in orasul meu. Dar marti, ma voi duce din nou sa intreb daca au adus si ma voi vaccina cat mai curand posibil.
Eu una nu am facut nici un vaccin impotriva racelii, nici cel clasic, nici cel pentru noul tip de virus.
Nu ma vaccinez!
Spala-te des pe maini si roaga-te ! Totul va fi bine!
E cam periculos sa faci vaccin.:-s
Mai bine nu... daca ar fi dupa mine, as scoate vaccinul asta. o cheltuiala inutila in plus. Mai bine ar mari salariile din invatamant pe banii aia.
Categoric nu . chiar si medicul de familie mi. a spus sa nu dea naiba sa mi. l fac ca e periculos
Eu nu... nu sunt sigura ca acest vaccin nu are efecte negative in timp. plus de asta, parerea mea este ca acest virus a fost creat in laborator si raspandit cu buna intentie! Parerea mea
Nu.Intentia e nobila, banii putini, vaccinul gratis, profitul 0, pericolul mare.
Eu zic sa va vaccinati toti, pana la ultimul.
Asa nu o sa am de unde ma contamina... pentru ca eu nu-l fac
Nu nu ma vacccindez! daca va vaccinati veti fi neimuni la orice boala si nu veti mai avea deloc protectie!
Nici sa-mi de-a bani nu ma vaccinez.
Totul este o manipulare pusa foarte bine la punct.
Hai sa iti zic o treaba.
Cand a aparut prima data gripa porcina,(nu mai tin minte bine in ce an)dintre miile de morti care se anuntasera in mass media, doar UNUL singur a murit din cauza acestui virus.
De ce zic ca e o manipulare...
Sa presupunem ca in tara au murit 1000 persoane din cauza porcinei.
Daca in fiecare zi apare pe prima pagina a ziarelor ca" a murit x, din Iasi de gripa porcina" a doua zi la fel...despre y si tot asa.
Oare nu e manipulare?
anonim_4396 întreabă: