| Secreeeeeeeeeeet a întrebat:

Si samponurile expira nu? daca da, ce se poate intampla daca te speli cu un sampon expirat pe cap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Sampon-sampoane.
In cazul in care este expirat de 1-6 luni si daca a fost tinut in conditii optime,nu se intampla nimic.Dar daca, este expirat de mai multi ani si mai ales a fost tinut in caldura excesiva, cel mai bine ar fi sa fie aruncat, deoarece ori nu mai are efectul pentru care a fost creat, ori poate sa-ti atace pielea capului.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E posibil sa faci vreo iritatie ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca in cel mai rau caz daca e expirat de 1 saptm- 1 luna eu cred ca nu ti se poate intampla ceva asa de rau dar nu cred ca l-ai tinut 1 luna in casa.

| BiuL a răspuns:

Nu exista samponuri, doar sampoane!
Da, expira si sampoanele. Nu se intampla nimic daca te-ai spalat cu unul expirat pe cap, doar ca nu e asa eficient, nu iti curata/hidrateaza/ingrijeste parul cum trebuie.

| Glontaru102 a răspuns:

Da. Samponul expira si daca te speli cu el pe cap poate sa iti pice parul, dar cel mai probabil nu ti se poate intamla nimic.

| Grigoirc a răspuns:

Iritatii nu mori happy

| SimonaCristina a răspuns:

Sigur ca expira si sampoanele... Pot apare iritatii sau alergie. Verifica periodic valabilitatea produselor cosmetice daca ai mai multe acasa.