| Anonim_5715 a întrebat:

Simt ca mi-s-a spart apendicita in mine, am simtit ca ma ustura in piept si ma doare foarte tare apendicita, desii era cam umflata, acum s-a desumflat si si chiar nu stiu ce sanse am sa supravietiuiesc!
Imi puteti spune?
Sau ce pot patii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, nu poti simti asta. Daca ai fi facut peritonita apendiculara, ai fi fost de multa vreme la spital. Ai avea dureri cumplite (imposibil sa stai la calculator), febra mare, frisoane, varsaturi continue. Cu operatie, cam toti pacientii cu peritonita apendiculara supravietuiesc.

| OrangeJuice a răspuns:

Daca se sparge mori.Deci nu s-a spart pentru ca inca traiesti. Daca tu zici ca e umflata trebuie sa te duci la doctor.

| ionif a răspuns:

Ba mai cititi si voi "Apendicita"=boala se zice apendice dar voi daca stati pe net de unde sa stiti."Apendice"=organ "Apendicita"=boala

| Seiran a răspuns:

N-are cum sa se sparga apendicita,fiindca apendicita e boala,iar apendicele organul straight face Deci nu avea cum sa se sparga apendicele*,daca ti se spargea ti se dadea peste cap tot organismul. Daca esti sigur ca apendicele te doare, inseamna ca ai o problema la el, si trebuie sa te duci la doctor sa iti faci operatie.Nu stiu in ce consta asta, fiindca nu am facut thinking Dar de obicei se face atunci cand se aduna multe mizerii acolo, deci deocamdata nu mai manca seminte cu tot cu coaja.

| myru_6393 a răspuns:

Du-te la medic sigur o sa iti lamureask problema :d te opereaza si skpi big grin