| GGabiy a întrebat:

Simt cum fierbe sangele in vene, senzatii de caldura puternic, stare de tensiune ce poate sa insemne?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| BlyeeetAK47 a răspuns:

Eu zic sa te arunci intr-un lighean cu apa. Poate se evapora caldura.

| GGabiy explică (pentru BlyeeetAK47):

Degeaba asa sunt de fiecare data de dimineata pana seara.

| Itzhic a răspuns:

Poate ai febra.

| anonimg a răspuns (pentru Itzhic):

Febra zic si eu ca este. Un inceput de raceala. Recomand odihna si transpiratie in timpul somnului -asa iese raceala.

| GGabiy explică (pentru anonimg):

Hmm nu cred ca sunt racit, nu am simptomele unei raceli.

| anonimg a răspuns (pentru GGabiy):

Daca nu este raceala atunci poate sa fie simptomele unei alergii (poate ca ai mancat ceva ce organismul tau nu accepta). O vizita la medicul de familie nu ti-ar strica. Cauta sa nu stai cu gandul la lucrurile acestea si sa nu te ingrijorezi, pentru ca atunci se vor manifesta mai mult; si tu trebuie sa indepartezi simptomele, si cu cat mai mult cauzele acestora. Si numai tu poti sa gasesti cauzele. In privinta aceasta te-ar ajuta si medicul de familie care ti-ar pune intrebarile de care ai nevoie.

O sa merg dar nici alergie nu e, pentru ca nu are de ce stiu ce pot sa mananc.

O cauza tot exista, chiar daca nu o stim. Poate sa fie si un obicei gresit al unui stil de viata nesanatos, si care se poate manifesta chiar si dupa mai multi ani.
Sau pot sa fie simptomele unei afectiuni transmise genetic.
Sau pot sa fie simptomele unor probleme de suflet, unor nelinisti care este imposibil sa nu afecteze si trupul. Trebuiesc aflate cauzele ca sa se de-a solutia. Iar solutia este chiar eliminarea cauzelor.

Transmise genetic nu cred, sunt recente aparute, sunt impacat cu sufletul nu am nimic.Pe langa asta mie somn.

Daca ti-e somn, atunci nu mai sta pe ganduri si baga-te in pat. Senzatia de somn reprezinta nevoia organismului de odihna. Este posibil ca starea ta sa se datoreze mai multor nopti dormite tarziu.