anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt de ceva vreme o arsura pe talpile picioarelor si pe **** piciorului ar putea fi de la lombosciatica sau prurigo? Sau este diabet? Am intrebat o farmacista si spunea ca poate fi o ciuperca dar nu mi-a aparut nimic pe picioare.ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa-ti tii picioarele intr-un lighean cu apa calduta, in care dizolvi o lingurita de salicil alimentar, zilnic seara cate un jumat de ora, timp de o saptamana. Totodata spala-ti si ciorapii cu acelasi solutie, respectiv sterge si interiorul incaltamintelor cu o carpa inmuiata tot in acelasi solutie.
Daca este ciuperca, intr-o saptamana arsura se va ameliora simtitor, iar dupa inca 2 saptamani va disparea complet.

Daca nu simti diferenta nici dupa o saptamana de tratament cu salicil, atunci inseamna ca ai alta problema si trebuie sa faci investigatii medicale serioase.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Dar daca nu am ciuperca nu imi face rau? Eu cred ca e de la lombosciatica sau de la anxietate dar nu-s sigur. sper sa nu am diabet dar daca as fi avut nu m-ar fi lasat sa donez sange ma gandesc.

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-ti face nici un rau, doar daca ai ciuperca, atunci le distruge mediul.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Ok happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fată sau băiat ce varsta ai? Mersi.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt baiat.