| Sebastiana12345 a întrebat:

Simt in stomac ca si cum s-ar sparge un balon..simt de cateva ori pe zi...ce sa fie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia carbocit de la farmacie. Dacă problema nu se amelioreaza, consultă med. de fam.Se poate să fie gastrită.Dacă iei amtiinflamatoare să nu uiți că după se administrează şi pansament stomacal (de cele mai multe ori, tot sub forma unei pastile). Fără sucuri acide, fără prăjeli (măcar nu în exces).Hai că nu îți fac eu regim alimentar, dar ai şi tu grijă.
Eu am gastrită şi nu e de glumă cu ea. Încă mă lupt cu mine să beau şi să mănânc mai sănătos.Dar am multe restricții la mâncare, de ex. nici fructele nu sunt bune (pentru că sunt acide). Deci în mod normal fără sucuri de orice fel (naturale la blender sau cu extract). Doar apă plată şi ceaiuri de muşețel, mentă, ghimbir etc. (fără zahăr sau lămâie, eventual puțină miere).

| farfuriaverdex a răspuns:

Este umflat? Posibil sa fie balonare, daca este ca o bolboroseala este o forma de gastrita

| David_Vaduva_1998 a răspuns:

Daca esti umflat inseamna ca esti balonat exista la farmacie pastile pentru asta