| GGabiy a întrebat:

Simt mereu cum imi arde fata, tot corpul dar nu e febra eu ma simt bine. Tot timpul mi-e somn, in fiecare dimineata ma doare ceafa, ma deranjeaza anumite sunete, ma inteapa uneori si capul. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DumitruS a răspuns:

Hmmm cauzele pot fi multiple. Mergi la un medic. E posibil sa fie de la lipsa de calciu si/sau magneziu dar mai bine ca un medic nu-ti spune nimeni.

| GGabiy explică (pentru DumitruS):

Am mers la doctorul de familie, m-am dus am facut analize nu am nimic.

| DumitruS a răspuns (pentru GGabiy):

Insista, mai mergi si la alti medici. Nu se poate sa nu ai nimic.

| cevdet a răspuns:

@Viscol112 are dreptate. Insista pentru investigatii amanuntite, nu analize generale. Daca te doare ceafa si te inteapa capul, cred ca un neurolog ar fi necesar.

| LoryC a răspuns:

Cel mai bine mergi la medic. Ar putea să fie simptome pentru o anumită boală. Mai multe detalii îți poate da el și apoi să te trimită să îți faci un set de investigații.

| Alex99999999 a răspuns:

Iti arde fata, poate este cald in casa, sau de ex. Cand faci ceva pe afara, este frig si intri in casa poate face efectul asta.Te deranjeaza anumite sunete si te inteapa capul-probabil ai racit. Te doare ceafa, pai, poate dormi intr o pozitie proasta cu capul... Iar faza cu somnul, nu stiu ce sa zic, cred ca stai pe telefon pana noaptea tarziu si... Na.

| GGabiy explică (pentru Alex99999999):

In casa nu e cald, nu sunt racit etc.