| arigern a întrebat:

Simt niste furnicaturi la inima de o saptamana. Nu stiu daca doar mi se pare sau chiar se intampla asta. Am 15 ani, practic fotbal de 6 ani (la antrenamente, cel putin, alerg cel mai mult; si la -10*C daca ma pui sa alerg nu am nicio problema) si nu cred ca ar trebui sa se intample asta. Astazi, am avut meci, si nu am avut nimic. In sensul ca, am alergat incontinuu (sprinturi etc.)

Maine ma duc sa fac un EKG, dar data trecuta cand am facut, s-a descoperit o problema, dar nu era nimic grab.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| slyde a răspuns:

E mai bine sa mergi sa iti faci EKG-ul poate e ceva grav sa nu mai stai asa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Problemă este, chiar dacă nu este gravă ea este prezentă.
Mergi la medic pentru un nou consult.
Pa, pa.

| arigern explică:

Inteleg, de fapt data trecuta nu s-a descoperit nicio problema. Ma scuzati.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Ai o varsta frageda pentru a avea probleme cu inima si sportiv fiind.
Cel mai probabil poti avea niste junghiuri intercostale si atata tot, sau poate, o mica tahicardie din cauza efortului depus.
Cel mai indicat, te duci la medicul cardiolog, faci un ECG, o Ecocord si rezolvi tot.

Sanatate!