Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut, am metabolism cu ardere rapida nu reușesc sa ma ingras deloc oricat mananc si am luat tot felul de vitamine scumpe si fructe. Am vazut multe persoane slabe care au devenit giganti fara sala si...? (mai mult)
Am medic de familie dar nu mai știu cum se numește și la ce clinica
Bună seara, astăzi de dimineață am sesizat niște dureri în zona exterioara a vaginului, în stânga să fiu mai exactă, inițial nu am băgat de seamă crezând ca este doar de la lenjerie...? (mai mult)
Buna seara. Am 25 de ani, urmez un tratament biologic pentru psoriazis de aproape un an. De cate zile (3 mai exact), degetul mare de la mana stanga a inceput sa imi amorteasca, nu am dat importanta....? (mai mult)
Salut, care sunt sansele ca o fata sa rămână insarcinata când este pe ciclu?
Ieri mi- au aparut brusc pe degetul aratator de la mana si pe cel mare, o pata portocalie cu colorație bruscă si cu un miros de masline de 1cm diametru. Stiti de la ce ar putea fi? Exclus de la alimentatie...? (mai mult)
Bună, acum ceva timp am fost la medic a spus ca am colonul iritat, tot am o problemă cu constipația, dar acum nu am reușit să ies la baie, vreo 3 zile …am folosit un supozitor dulcolax dar am...? (mai mult)
Acum 2 zile am suferit o fractura de maleola peroniala cu minima deplasare și am piciorul in ghips. Momentan ma doare dar as vrea sa știu cât timp o sa ma mai doare de acum în colo și cam câte săptămâni...? (mai mult)
Salut. Am mai pus o intrebare in legatura cu asta dar din cate vad nu e de la greutatea pe care o ridic zilnic (baxuri de apa, suc, etc.) Am deja 2 saptamani de cand ma doare abdomenul (desupra de buric...? (mai mult)
Buna, am o pisicuta siameza de 5 luni si de dimineata nu mai mananca, ii curg ochii, nasul si pioarele din spate nu mai o tin, stiti cumva care ar fi cauza, ati mai patit asa cu pisicutele voatre?...? (mai mult)
Ei bine acum o sapt jumate mi am rupt un cos de pe langa buza si a aparut o coaja pe care am rupt o mai mereu si mi se pare ca zona s- a extins..Acum buba este inconjurata de inroseata dar nu asa de aprinsa.Ce...? (mai mult)
De ce am o senzație de sufocare deșii inima mea este sănătoasă? Se poate fi din cauza anxietății... am luat și pastile pe chestia asta...
Joi am înghițit aproximativ 8 pachete de pastile cu bere și încă ma simt amețit putin. Când o să-mi revin?
Salut, de cativa ani tot ma chinuie coșu care mi- a iesit la fund, am fost la dermatologie si a zis ca mereu trebuie sa ma epilez in jos mai sus de anus, doar asa se micsoreaza coșu ala, stiti daca...? (mai mult)
Salut am 16 ani practic kicbox de 7 lunii si am nevoie de mai multa forta fac antrenamente în fiecare zi daca as lua creatina mi-ar fi de folos?
Salut De ce am dearee cu sânge? Oare ce probleme sunt, in afara de a merge la docctor????
Buna seara! Am mers de curand la gastroenterologie pentru analize si au iesit in regula dupa cum mi- a spus medicul de acolo. Dar in continuare am dureri de splina si stomac, plus ca nu am pofta de mancare...? (mai mult)
Buna,de cateva saptamani pleoapa unui singur ochii s-a uscat,formand coji mici. Acum este o zona foarte rosie, si pleoapa e cazuta in jos si foarte uscata, ce ar insemna asta?
Acuma incep sa iau anxiar are ceva daca nu dorm dupa ce îl iau?
Am auzit că pentru un somn bun și sănătos temperatura din camera ar trebui sa fie între 18-21 grade. Nu vi se pare cam puțin, cam frigut? Cum e la voi?
Salutare, eu fac sala vreau sa ma definesc si de obicei am un deficit caloric format din - 200 calorii dar imi e foame incontinu si nu ma infometez, cel putin de doua ori pe săptămâna scap in mâncare...? (mai mult)
Am dat ieri cu mana intr- un surub ruginit si mi- a luat putin pielea de pe un deget, nu a curs sange se vedea doar un punct rosu dar nu curgea nimic, acum ma doare zona foarte tare cand ating si parca...? (mai mult)
Salutare TPU! De aproape 1 an am inceput sa nu mai urinez cum trebuie. Am făcut analize, ecografe, teste de urina și medicul de familie mi- a spus că nu am nimic cand am venit cu rezultatele. Nu...? (mai mult)
Buna ziua! dati-mi niste exemple de creme sau ceva pentru vindecarea coșurilor(sunt niste bubițe) dau funda dar sa functioneze
Bună, a luat cineva bien dormir? Dacă da cum va simtiti de la el?
Bună tuturor! Sunt disperată îmi este frică să nu am ceva grav la plamani! De o lună m- am lăsat de fumat pentru că:după vreo 2 zile în care am avut dureri în gât, intr- o dimineață am scuipat...? (mai mult)
Sunt o adolescenta, când eram mica aveam niște pete negre pe cap, ele "transformanduse" in fire albe de par (am descoperit asta doar la varsta de 10 ani, până atunci am avut parul blond catre maro)....? (mai mult)
Ce este fructul turbarea câinelui? Se poate murii? A mâncat câinele 5 boabe cred.
Bună ziua, am și eu o mică nelămurire până ce reușesc să ajung la ginecolog. Luna aceasta mi- a întârziat menstruatia 5 zile. Marți am făcut un test care a ieșit negativ, ieri am mai făcut...? (mai mult)
Salut vin cu o problemă, mă dor ambele coate fără să mă lovesc la ele sau sa am ceva la ele, simt că mă dor așa mai ales când fac sport de ex baschet, și nu stiu de la ce e, sa fie din lipsa...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartea asta despre neurotransmițători? A citit- o cineva? Păreri? Sunt pasionat de tot ce tine de creier, psihic și neuro și mi- am dat și eu comanda acum de ea. La prima...? (mai mult)
Astăzi în timp ce eram in tramvai și fiind aglomerat m- am împiedicat și era să cad, și când m- am ținut de bară ca să nu cad am simțit o durere puternică în spate în partea strângă. ...? (mai mult)
Dece câteodată începe să simt o arsură la tâmpla dreaptă la cap gen și după îmi iese o veni în evidenta? O fi din cauza stresului? Țin să menționez că mi am făcut RMN și nu a ieșit ...? (mai mult)
Bună ziua! Mă puteți ajuta, să îmi spuneți dacă analizele sunt foarte rele? Feritina 5.40, TGO 50, NEU# 2.32, neutrofile 42,2. Eurofile 5.2. ALY 1, 0. Concentrație hemoglobină 30, 9.
Bună ziua! Pot obține atestatul de agent de securitate, daca un ochi este ambliop?( adică la examenul oftalmologic)…
Salutare! Urmează să susțin examinarea medicală pentru admiterea la poliție. Cu ginecomastie primesc inapt? Zi frumoasa!
Buna, aveti idee daca crema clotrimazol este buna pentru mancarimi in zona vaginului?
Bună seara! Sunt însărcinată în 38 de săptămâni și voiam să aflu cum procedez în clipa în care vine momentul să nasc. Ambulanța mă va duce la spitalul pe care îl doresc eu? Vă rog mult...? (mai mult)
Salutare. De 2 saptamani am inceput munca la Kaufland. 5 zile pe saptamana merg pe jos cam 13 km zilnic pentru a ajunge la munca si acasa (nu locuiesc in oras). Problema e urmatoarea : am dureri de abdomen...? (mai mult)
Buna, cineva care are prolactina crescuta si a mers la rmn, poate sa- mi spuna daca are prolactinom sau a fost doar o prolactinemie fiziologica pe baza de stres? Astept programarea la rmn dar imi este...? (mai mult)
Buna, Stie cineva daca anticonceptionalele influenteaza analizele de sange pentru trombofilie? Medicul ginecolog a zis sa iau Cerazette 3 luni, timp in care sa fac si analizele de trombofilie, profil...? (mai mult)
Eu mănânc 10 oua pe zi, oare o fi bine ce fac?
De 2 zile am o tuse seaca combinata uneori cu expectoratie si la cel mai mic efort simt ca nu mai am aer si trebuie sa ma opresc din ce fac ca sa respir si pe nas si pe gura ca si cum as fi alergat 1 km...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire. Sunt eleva la o școală postliceala cu profil AMG, școala are program de dimineata. Voiam sa stiu daca practica va avea loc dimineata sau după amiaza, tinand cont ca eu lucrez...? (mai mult)
In ce tulburare se regăsește când un om are momente când este extrem de rău, de ursuz?
Mi- au apărut în palma niște puncte roșii care ma dor si ma mănâncă. Nu pot face nimic cu mana. Sunt grupate, vreo 7 din câte vad. Am mai avut asa și s- a format puroi, ceea ce se va întâmpla...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva timp tot am urechea infundata, asta se intampla cand stau pe o parte în pat și stau cu urechea pe perna, urechea amorteste daca o ating nu o mai pot simti și nu aud bine, ce pot...? (mai mult)
Am o durere in ambele părți la piept,mai exact in partea dreapta și stânga așa lângă sân, din cauză poate fi?
Salut TPU! Dau funda promit! O sa fiu scurt, foarte scurt! Ce alimente se depun ca grasime pe corp? gen painea? Si grasimile? Va rog ajutati-ma detaliat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.