| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Simt o durere in zona tamplei, de ce? Tine cam 3 secunde, mi s-a intamplat aseara si acum, parca trece o gramada de sange in momentele alea, cu o viteza mare, nu stiu cu sa explic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Loker a răspuns:

Mi se intampla si mie cateodata ceva asemanator, de exemplu cand stau jos si ma ridic brusc ma ia o ameteala, ma doare capul si parca mi se ia si vederea, dar totul dureaza cateva secunde. Am fost la doctor si au spus ca e doar putina ANEMIE, eu iti recomand sa te duci la un consult medical! Multa sanatate!

| nouatigaraelectronica a răspuns:

Am avut si eu in urma cu ceva timp o durere asemanatoare. A trecut de la sine in vreo 2 zile daca imi aduc aminte bine. Verificati si tensiunea daca este posibil. Daca durerea persista, este timpul sa va duceti la doctor. Cauze posibile : statul in curent si freza facuta cu gel happy