Nu e coronavirus, daca ai stat in casă si NU ai iesit afara din casa, si nu ai in familie pe nimeni cu covid 19, atunci stai linistită, poate te a tras curentul nu uita ca mai sunt si racelile de sezon ca doar afara este frig, nu toate simptomele pe care le ai gata e virus covid.
Nu prea am ieșit afară dar am purtat mască, mănuși. Afara ies când matur un pic, ba aduc lemne în casă și cam atât. Sunt și alte răceli da. Sunt panicata de o săptămână în legătură cu coronavirus. Nu îmi iese din cap
Si daca ai lua Coroana, N-ai avea mai nimic, adica esti tanara si sanatoasa. primele statistici indicau ca 80 din cei cu Corona au avut forme usoare asemanator unei raceli., Restul de 20% au avut complicatii (in speciali cei bolnavi/ batrani)
Dacă aș lua, aș lua razna de tot și aș muri pe loc. Mi-e frică. E coronavirus contagios
Am ieșit în curte un pic și la stradă când maturam, dar port mască și mănuși când ies în curte sau la stradă. ) tot panicata sunt, pff.
N-ai nimic, mă! )))
Știe Dumnezeu. Nu știu cum să mă liniștesc. De când m-am uitat atunci la știri, am intrat în depresie.
Durerea poate să fie de la anxietate și uscăciunea de la deshidratare. Și dacă nu ar fi astea, nu orice răceală e coronavirus.
Nu am tușit. Nu am avut nici febră
Suntem vii este normal sa ne mai doara cate ceva! Nu te panica la orice durere sau stranut!))))
anonim_4396 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: