anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt o durere puternică în zona pieptului, în partea dreaptă, de 3 zile. Uneori, nu mă pot mișca dintr-o anumită poziție.
În urmă cu două săptămâni am avut o viroză(febră mare, dureri musculare, dureri de cap, tuse productivă, senzație de anxietate și apatie ridicate, dar am scăpat parțial. Am făcut tratamentul cu antibiotic și alte pastile pe care mi le-a dat medicul de familie (Brohexin, Linex, probiotice s-a.m.d, vitamina C). A rămas senzația de plămâni infectați și tusea...

Să fie viroza cauza durerii? Nici nu pot să masez zona, mă doare de parcă mi s-ar fi rupt coastele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De unde sa stim noi asta, chesti de genul stie doar un medic care nu sta pe TPU, tu cumpara zinc si vitamina d si fructe si legume multe, supa de pui

| Irinelp a răspuns:

Chiar daca sunt si doctori care folosesc tpu.ro ei nu î-ti pot da un diagnostic fara consultatie.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Daca te-ai simtit rau sau ai tusit prea tare s-ar fi putut sa fi fortat zona aceea.
Un medic sigur va stii mai bine.
Trebuie sa ai mare grija si sa nu faci efort.

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Daca te doare cand atingi ma gandesc ca plamanul nu e atat de sensibil cand atingi coastele.Cel mai probabil sunt muschii.Asa am avut si eu a ceasi problema doar ca pe partea stanga si am fost foarte fostte stresat crezand ca am ceva la inima.Am fost la cardiolog si a zis ca nu am nimic.

Oricum mai bine te duci la doctor.

| casdac232x213c1 a răspuns:

Ai fost la spital? In TPU nu exista doctori.