Du te cat mai repede la spital sa nu dai in peritonita... Poti muri din cauza peritonitei si este si o operatie mai grea. La apendicita stai in spital o saptamana, la peritonita stai o luna si. Daca te doare in permanenta ai apendicita. In orice caz si daca te doare cate 8 ore pe zi du te la spital, doctorii vor sti sa te controleze ( apasa cu mana in zona respectiva nu i mare chestie, dar ei isi dau seama exact cat de umflat si grav e). Probabil acum e doar imflamat. daca mai stai nitel se face infectie si dai in peritontia care e mortala.
PS: ai grija la ce spital te duci, in tara asta poti muri si de la o amarata de apendicita
Bună! Și eu am avut uneori dureri în acea zona care durau câteva zile dar s-a dovedit ca nu avea legatura cu apendicita. De ex am o prietena care a avut aceleași dureri, a mers la doctor și i-a spus ca mai trebuie sa aștepte câteva zile sa vadă dacă se declanșează. Mai mult de o săptămână nu a tinut-o durerea. În alte cazuri se poate pune problema ca persoana respectiva are apendicita, acum depinde și cât de tare doare și dacă poți suporta. Eu zic ca cel mai bine e sa-ți faci control.
anonim_4396 întreabă: