Frumoaso de cate ori iti spui rugaciunea seara? Roaga`te in fiecare seara si aii sa vezi ca nu vei mai avea cosmarur`i >
E clar ca problema ta e la nivel psihologic, emotional e greu sa imi dau cu parerea.In subconstientu tau te confrunti cu diferite probleme, incerca sa le scoti afara la iveala sincer de unde sa stim noi de unde ti se trage? Eu am patit ca dintr-o data imi era frica sa umblu la curent si nu stiam dc? Eu mereu umplam la curent si nu`mi era frica chiar si daca ma curentam, continuam sa umblu. Dupa ani de zile mi-am dat seama ca am vazut un film cu un adolescent curentat care a si murit si ca de la faza aia mi se trage.Frica de curent a disparut cu timpu, dar sa imbunatatit abia dupa ce am realizat de unde mi se trage.Bafta!
E o problema naspha,dar uite ce e, nu m-am drogat niciodata dar varul meu e dealer stie totul despre etnobotanice, mia povestit aproape tot cred eu, si te droghezi odata si dupa aia nu mai ai nimic chiar si la Joint si Marijuana, e probabil nu stiu, sunt multe posibilitati, oboseala, o suparare trasa recent, excesul de orice nu stiu eu zic sa nu te panichezi si sa iti faci curaj si sa te duci la psiholog nu la psihiatru (nu esti bolnava mintal)...si sa vorbesti cu el, nu e o rusine... sper sa iti rezolvi problema daca vrei sa vorbesti cu cineva add xutzu_style.
PS: Problema ei nu sunt doar cosmarurile.
E o problema stranie dupa parerea mea, dar mai sunt unii cu probleme asa ciudate, nu chiar ca asta, dar in fine. chestia ca te trezesti facand lucruri pe care nici nu ti le mai amintesti poate fi o boala sau o problema psihologica. si nu trebuie sa te gandesti la asta, trebuie sa iti zici rugaciunea in fiecare seara si o sa vezi ca va fi mai bine. si sa stii ca nu-i o rusine sa mergi la psiholog sau la psihiartu eu am fost vreo cativa ani pe la 8 ani cand parintii mei au divortat si tot asa mi se intamplau chestii ciudate si faceam crize de nervi. si chiar cred ca te-ar ajuta sa mergi
sper ca te-am ajutat, bafta
Draga mea le-ai spus părinților de problema ta. Ar trebui sa le spui sa te duca la doctor poate ești posedata.