Nu ie nimic rau daca mergi la un pshiholog doctor ceva + ca asta trebuie sa faci urgent
Daca chiar nu vrei sa te duci la psiholog si nici la psihiatru atunci poti doar sa te rogi. Poate ca suna ca intr-un film SF dar cine stie, poate esti posedat sau ceva. Lucruri din acestea s-au mai intamplat peste tot in lume. Sfatul meu este sa te duci la biserica. Sper sa fii bine. Mult noroc.
Daca nu esti troll cu chef de glume proaste iti recomand de urgenta un neurolog.
Ce-mi vine mie in cap, ai avut vise care ti le-ai amintit dupa? da nu iti aminteai intreg visul o parte pur si simplu nu ti-o mai aminteai; am si eu o amintire cu biserica si copii... eram mai mic cu prieteni de la bloc crec la spovedanie, stand in biserica si ascultand m-a luat cu calduri ametisem complet si vedeam in ceata, ma sufocam oarecum am iesit afara dupa cateva momente mi-am revenit; experienta mea asemanatoare cu scurgeri de timp de care vb tu, sunt cand eram beat si la un moment dat se rupe firul nu imi mai aduc aminte; ce gandesc eu ca se intampla cumva dincolo de minte, pentru ca nu esti mintea ta, mintea e un instrument, creezi aceasta lipsa in memorie poate pentru ca ar fi prea mult, ar fi coplesitor, sa iti amintesti facand acele lucruri
Nu vrei sa mergi la psiholog, dar cauti un " psiholog " aici, cred ca nu iti dai seama ca ai cu adevarat nevoie de asa ceva, eu as face orice sa ma tratez, ai povestit de compas, daca iti omori parinti in somn?