| Meli1022 a întrebat:

Simt un disconfort la nivelul ambilor sâni. Menționez ca am avut CM în din data de 01.06. 2019 pana în data de 05.06. 2019, urmatorul ciclu a fost de pe data de 28.06. 019 pana în data de 02.07. 2019, urmatorul cm a fost din data de 20.07. 2019 pana în data de 23.07. 2019 iar acum luna aceasta din data de 16.08. 2019 pana în data de 20.08. 2019 dar de la terminarea ultimul CM ma dor foarte tare sânii. Pls help.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Doar sînii te dor? Ambii sîni? De cît timp te dor? Poate te a tras curentul poate ai avut un junghi care rezonează spre sîni durerea, ai noduli ceva? Ai pus mîna sa vezi sunt ceva schimbări?

| Meli1022 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Doar sânii ma dor nimic alt ceva, ii simt grei, la orice mișcare oerca se rup crying

Am pus mana nu simt nici o schimbare, din dara de 23 ma dor

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Meli1022):

Nu ai silicoane?

Nu

| Numeexistent a răspuns:

Du-te la medic

| Meli1022 explică (pentru Numeexistent):

Am fost azi la policlinică dar sunt în concediu pana la sfârșitul lunii, și alta varianta din păcate nu am. Am fost la urgențe la ginecologie unde mi s-a făcut un test de sarcina pa data de 9 luna aceasta dar a ieșit negativ, mi s-a făcut o ecografie abdominala și una transvaginala și rezultatul a fost ca nu sunt însărcinată. Ce poate fi?