anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt un mic disconfort la inima : Cauza este stresul(nervii, de ordin psihic), am inceput sa iau ceva calmante si imi mai aline durerea (dar nu de tot), dar totusi ce medicamente se recomanda in asemenea situatii, pentru cei care au trecut prin asa ceva voi ce ati luat?
Fara comenturi gen DU-TE LA MEDIC, asta stiu si eu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Incearca vagostabyl si mai iau cateodata nervocalmin dar pentru somn tu incearca vagostabylu.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am si luat vagostabyl - Nu am probleme cu somnul in sensul ca adorm imediat, dar cat despre calitatea somnului : aici categoric am probleme.
Eu sunt foarte agitat/ stresat am hiperexcitabilitate cardiaca/ fibrilatie
Pana acum nu am avut probleme, dar de 1 sapt simt asa o mica durere la inima, un disconfort

Vagostabyl se inghite cu apa asa-i? Nu se suge
Intreb deoarece avea un gust dulce cand l-am luat in gura

Cu apa e pastila

Este bun?

Asa mi s-a parut ca DA,

Hello, inca am probleme de genul dar am gasit un medicament mai bun: Extravalerianic
Si vagostabyl e folositor dar nu atat ca extravalerianic + actioneaza foarte repede in 5 minute.

7 răspunsuri:
| tal4556 a răspuns:

Ai incercat sa faci cu dragoste ceea ce faci?