anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

, sint george, si am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra, daca se poate; am ameteli frecvente, dureri de stomac uneori, balonare mai tot timpul sint o persoana colerica, este adevarat mediul si timpul ne preseaza cel mai mult,. ce -mi sugerati /
o intrebare mai am si inchei as pute sa am inceput de diabet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Du-te la medic, asa e cel mai bine.

| Zazu a răspuns:

Ai putea avea de toate sau nimic, esti coleric.Agitatia,stresul si caracterul in sine, face sa avem stari diferite.Numai ca acest lucru iti consuma energia, trebuie sa te canalizezi pe lucruri pozitive, usor de zis, sfaturi bune si intelepte, dar mai greu de facut.Cred ca tu stii singur ce trebuie sa faci, numai ca sugestiile noastre nu iti sunt de folos, asta vine de la tine. Daca vrei, poti!

| luna a răspuns:

Draga George, consultatiile medicale pe internet sunt la fel ca si cum ai manca un mar virtual.Mergi la medic, fa-ti analize si vei vedea ce se intampla cu organismul tau. Poate ai o gastrita care trebuie tratata sau poate ametesti ca ai tensiunea mica sau mare, probleme oculare..., balonarile poate din cauza alimentatiei, lipsei de miscare.Nu e necesar sa evitam medicii

| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca mai degraba ai gastrita sau inceput de ulcer, pe fond nervos. Ai grija cu alimentatia, si fa un program zilnic de relaxare, sa iesi cel putin 2 ore la plimbare prin parc sau in alte zone cu circulatie redusa.

| dragos12 a răspuns:

Du-te la medic, el stie cel mai bine.