Unu: felicitari! unu prim: toate visele au semnificatie inversa! deci stai linistita... doi: nu te mai tot gandi la cine stie, si noaptea creierul le transforma in vise. asculta muzica buna, vezi filme frumoase, placute, citeste ceva de calitate, si atunci nu mai ti se intampla asa! Sarcina usoara! si bebe sanatos!
Buna!
Stai linistita.
Inainte de culcare spune cateva rugaciuni si roga-te ca, copilul tau sa fie sanatos si sa nu mai visezi atat de urat.
Cand e cald si frumos afara iesi la o plimbare cu prietenele sau sotul tau, relaxeazate, mananca ceea ce-ti place si ai grija de tine!
Succes si sa ai noroc de un copil sanatos! :*
Buna! Nu te speria, sunt doar niste cosmaruri! Cred ca emotiile sunt de vina, ar trebui s-o iei mai usor! De multe ori visele nu au nicio relevanta sau visam lucruri la care ne gandim foarte mult:eu visez o gramada de nebunii dar deja nu ma mai sperii! Asa sa faci si tu, nu te agita degeaba ca ii faci rau bebelului! Fa-l mare si sanatos!
Bună.
Ești prea încordată și îți este teamă să nu pățească copil ceva.
Fii încrezătoare, mergi la controalele medicale periodice, alimentează-te sănătos cu fructe și legume proaspete, lactate și brânzeturi, carne, etc., multă mișcare în aer liber, hăinuțe mai lejere pe tine și o încălțăminte foarte comodă (de preferat este cea fără toc).
O consiliere psihologică de asemenea te poate ajuta foarte mult.
Multă sănătate.
Pa, pa.
Poate e o previziune data de dumnezeu ca sa te atentioneze sa fi cu ochii in 4 dupa copil sau poate ca i-a murit moartea
Sărut mîna rogă-te lui Dumnezeu înainte de culcare, și să știi că coșmarurile pe care le ai nu sînt de la Dumnezeu ci de la diavol, el vrea ca să te sperie, ca să crezi că copilul tău a pățit ceva, dar tu trebuie să perseverezi î=n rugăciune. Succes.
O sa-ti raspund la intrebare cu o alta intrebare.Cum sa-l visezi mort si bolnav cand tu cred ca l-ai vazut numa in testele de la ecograf? Stai linistita ca si eu am avut cosmaruri cand eram mic pana cand am invatat cum sa imi controlez subconstientul si am ajuns chiar sa-mi indeplinesc anumite dorinte pe care stiam ca in lume reala nu le pot realiza(nu va ganditi la prostii). Trebuie sa-ti dai seama ca visezi si ca nu se va intampla asa.
In Medicina Chineza cosmarurile par sa fie date de un dezechilibru la nivelul vezicii biliare. Ceaiuri pentru curatirea vezicii (nu manca prea tarziu seara) si bai fierbinti la picioare seara; maseaza-te pe abdomen inainte de culcare cu putin ulei de levantica (gasesti la Plafar) - 10-20 de picaturi;
Felicitari mamico, in caz ca nu esti medium, visele se refera la tine, la persoana ta, nu la copil, acest vis de fapt a visa un copil simbolizeaza o orinta de afectiuna, fragilitate, sinceritate.
-A visa un nou-nascut inceputuri, perspective BYE
Cosmarurile apar cand te temi, esti stresata, cu nervii tensionati sau obosita. Incearca pentru cateva zile sa dormi mai mult, vezi daca da rezultate. Daca ajuta, odihneste-te atat cat ai nevoie pentru ca e normal sa te refaci mai greu cand organismul trece prin astfel de schimbari.
anonim_4396 întreabă: