| lory14 a întrebat:

Siropul de fier si catina este bun pentru anemie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Da este foarte bun, dar sper ca diagnosticul tau e stabilit de medic!

mira
| mira a răspuns:

Sunt bune, dar numai cu recomandarea medicului.Anemia este si ea de mai multe feluri, de aceea trebuie investigata pentru a se stabili elementul carential.

| anka a răspuns:

Pentru anemie e foarte buna tinctura de coacaze negre sau siropul. In cazuri de anemie, coacăzele negre stimulează formarea hematiilor şi compensează deficitul de fier.

| JeSa a răspuns:

Mira are dreptate; eu de exemplu -iau "sirop de fier", deoarece am carenţă de fier în organism; iar "uleiul de cătină" este bun, la orice.happy

| zorialbi a răspuns:

Este bun, iar fructele de catina contin cea mai mare cantitate de vitamina C, vitamina care ajuta la absorbtia fierului. Pentru ca fierul se absoarbe in cantitate foarte mica din intestin. Deci este o combinatie foarte buna. Dar sa nu depasesti doza recomandata pentru ca poate da constipatie din cauza fierului.

| bunica a răspuns:

Analize mai intai si apoi tratament, poti sa nu ai nevoie de fier si sa ai nevoie de ale vitamine.

| emy a răspuns:

Despre siropul de fier sunt aproape sigura ca e bun, din moment ce contine fier(o spune si denumirea sa). Anemia e cauzata de o carenta mare de fier din sange.

| ramona_1444 a răspuns:

Eu stiu ca cea mai buna la anemie este sfecla rosie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este