Daca tu spui ca finalizarea a fost in exterior, nici o sansa de sarcina, sa fim seriosi, am facut si eu sex de atatea ori cu partenera, niciodata nu s-a intamplat nimic daca am finalizat exterior, ce dq sa fim oameni seriosi, tu ai 21, esti perfect constienta ca nu poti avea o sarcina Andreea.
Numai bine si sanatate tie si lui!
Daca ti-a venit pe 30 decembrie, urmatorul ciclu ar fi trebuit sa-ti vina pe 23 ianuarie, conform ciclului tau de 24 de zile, daca-mi aduc bine aminte, de aici:
https://www.tpu.ro/......at-zilnic/
ia pune mana si fa-ti un test de sarcina!
Pe lipsa de materie cenusie, eventual pe nimic
Stai calma, daca nu ai facut sex neprotejat, nu vad de unde sa fii gravida, acum pe bune, prea multe griji pe TPU, in legatura cu sarcina, daca folositi prezervativ+ anticonceptionale regulat, unde este teama? Sau fa un test de sarcina sa vezi ce iese.
In perioada asta dintre 3 ianuarie-7 februarie am avut 4-5 contacte neprotejat dar cu finalizare in exterior dar nu am nici un simptom specific sarcinii.Am fost destul de stresata cu sesiunea si ma gandesc ca de asta poate imi intarzie dar am vrut sa mai aud cateva pareri.
Daca tu spui ca finalizarea a fost in exterior, nici o sansa de sarcina, sa fim seriosi, am facut si eu sex de atatea ori cu partenera, niciodata nu s-a intamplat nimic daca am finalizat exterior, ce dq sa fim oameni seriosi, tu ai 21, esti perfect constienta ca nu poti avea o sarcina Andreea.
Numai bine si sanatate tie si lui!
Cred ca de la ciocolata aia calda . Nu, glumesc. E ceva normal, a patit si prietena mea de cateva ori, nu trebuie sa te ingrijorezi.
Nu are cum sa fie dar ca sa iti raspund la intrebare.Am 21 de ani asa ca as putea sa imi asum responsabilitatea atat eu cat si partenerul meu dar dupa cum am zis, nu e cazul.