Uite cum am slabit eu : Fara paine, dulciuri ( doar pufuleti si cate o inghetata), fara prajit si carne de porc sau sucuri! Incearca sa nu mai mananci alimente cu multe calorii dupa 7 seara, daca ti se face foame mananca un castravete si o rosie si bea un ceai, sau un mar! Si sport de facut in casa : alearga pe loc macar 10 minute dupa fiecare masa, gimnastica, sau puneti muzica si danseaza pana nu mai poti!
Eu mananc 3 paini pe zi si beau mai mult de 2 l de apa pe zi, si nu-s gras absolut deloc. Dc? fac exercitii.
Tu fiind fata, fa 1/4 din ce fac eu. Adica:
10 flotari
6-70 abdomene
in fiecare seara normal.
Si dimineata alergi si tu pana abosesti calumea.
Astea le faci doar pana slabesti tu, ca daca mai faci dupa, s-ar putea sa-ti creasca musculatura, si nu e frumos la o fata sa aiba musculatura prea dezvoltata.
funda?
D. mtusa mea nu mi mananca paine de 2 ani si a slabit si arat foarte bine la varsta ei dar eu te sfatuiesc sa incerci ceaiurile naturiste te vor ajuta... daca bei 2-3 cani pe zi in 30 de zile poti sa slabesti in jur de 7 kg
Daca nu mananc paine o luna cam cat slabesc daca matusa ta a incercat?
Poti manca paine daca vr sa slabesti si apa n-are nicio legatura cu greutatea ta. poti salabi facand sport si mie mi s-a intamplat sa fiu cam gras acum un an dar vara trecuta m-am apucat serios da sport nu cine stie ce doar ca jucam fotbal la greu si alergam mult iar seara can veneam acasa mancam orce si tot am slabit, iar u daca esti fata te poti duce cu vreo prietene si sa alergi prin parc sau pe undeva timp da 1-2 ore dar nu alerga tare alearga moderat important e sa faci miscare iar cand te intorci acasa poti manca paine si bea 3 litri de apa dar vei slabi garantat
Ca sa slabesti trebuie sa faci mult sport! Mananca fructe si legume si lasa-te de mancarurile nesanatoase precum painea, dulciurile, fast-foodurile si altele! NU mai manca de la ora 18:00. Iar pentru sporturi iti recomand fuga, abdomenele si incet incet in maximum o luna vei vedea mari diferente