| Bia_6294 a întrebat:

Slabesc in fiecare luna cate un kilogram. Am slabit deja 4 kilograme si chiar nu stiu de ce. Bunica mea zice ca e vara, transpiri, alergi si slabesti. Insa eu mananc si mancare gatita, nu fac pretentii. Ce pot face sa mai iau in greutate? Mi-e frica, ca o sa arat ca un bat. straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ImiUrascViata a răspuns:

Sunt cateva explicatii de ce pierzi in greutate : -ori ai un metabolism foarte bun;
-ori depui prea mult efort;
-ori ai contactat ceva in organism de te seaca de resurse (gen paratizi sau anumiti virusi).
Eu mai repede cred ca ai un metabolism dezvoltat este si normal pentru cei tineri. Incearca sa cauti alimente care te ingrasa (iaurtul parca avea multe grasimi) si sa nu faci exercitii fizice daca vrei sa te ingrasi o.o, sper sa te ajute.

| Heart2014 a răspuns:

E normal si eu am aceasta problema. Tu continua sa mananci sanatos si totul va reveni la normal. Si ai grija de tine, odihneste-te si asta poate fi unul dintre motivele problemei tale, faptul ca nu te odihnesti destul.

| Anonima5550121 a răspuns:

Probabil nu ai mai mancat ceva care sa contina carbohidrati asa cum ar trebui iar, organismul are nevoie de ei asa ca daca nu ii oferi tu arde grasimile aceasta ar fi una dintre variante sau poate nu mananci tu sufiecient si faci prea multa miscare. Sa ai o zi buna!

| rob12 a răspuns:

Pai, asta nu prea e de controlat trebuie sa iti vina apetitul inapoi laughing))))) happy funda?

| Bia_6294 explică (pentru rob12):

Dar nu am lipsa poftei de mancare, din contra. chiar mananc de toate.

| Gouky a răspuns:

Mananca mai mult ceva cu grasimi
si nu face ssport