Il rogi pe tatal tau sau pe mama ta sa-ti cumpere un set de tigara electronica.
Ei fiind majori vor fi serviti fara probleme.
Cunosc o persoană care o face de la 11 ani...
Asta nu inseamna ca e bine...
E mereu un motiv care te impinge spre a fuma iar si iar dar sa fumezi la 11 ani e nasol, am fumat si eu tot asa, de prin a-5-a si nu e nimic placut.
Cea mai buna optiune sau cel putin una mai placuta si ok la 13 ani ar fi o narghilea, dar costa mai mult.
Mie mi se pare o porcarie pe langa fumat dar decat vaping cu una electronica sau tigari de la 13, mai bine o narghilea, e inofensiva, e tot pe baza de vapori, nu fum.
Si eu am colegi care o fac tot de la vârsta aia si nu e normal.
Iti creează o placere numită dependență.Imi place mirosul dar nu m-as apuca.
Daca as face-o mi s-ar scurta viata cu ani buni, as avea probleme respiroatorii si de sanatate toata viata, as ajunge sa-mi irosesc banii pe țigări fumand 2-3 pachete/zi, as fi predispusă sa fac un posibil cancer.
Deci da...In locul placerii aleg sănătatea.
Am numerosi profesori care fumeaza in fiecare pauză ca mno...dependența.Si cand vin la ora mirosul e asa puternic...
Si cat tusesc si fac numeroase intreruperi cand explica din aceasta cauza.
Daca continui cu fumatul si ajungi sa te lasi plamanilor le-ar lua peste 15 ani sa-si revină dar si asa nu vor mai fi niciodată ca cei ai unui om care n-a fumat niciodata.
Daca chiar vrei sa te apuci e cel mai bine dupa 18-20 cand esti constient de consecinte si iti poți permite.
Dar indiferent de varsta mi se pare o prostie.Doar un idiot s-ar apuca de fumat, fie din placere, influentat de alte persoane sau pentru atentie. Poate sunt si alte motive, dar astea ar fi principalele.
E doar opinia mea, fumatul iti aduce doar dezavantaje si un om inteligent nu si-ar vinde sănătatea in schimbul plăcerii.
Lasa-te de fumat! Ai 13 ani inconstientule, macar astepta si tu pana faci 18...
Deeaandreea9156 întreabă: