| WarriorRoma a întrebat:

Slaut! Am 13 ani si am o intrebare...in ultimul timp fac sport si am făcut niște tracțiuni la un copac..si a doua zi ma durea abdomenul si acum cand înghit aștept putin si ma doare aproape de inima si dupa aia imi trece.am zgariat ceva cand am mancat ca nu inteleg si sper sa nu fie grav ca eu inca ma simt bine si nu am nimic numai cand inghit ma doare asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Inainte si dupa exercitii sportive intense trebuie facute exercitii de incalzire, respectiv de relaxare, altfel apare febra musculara sau alte dureri!
Totodata, se va evita sa mananci inainte de exercitii.

In cazul tau, probabil s-a cumulat aer intre muschii pieptului, care le sperie pe necunoscatori (inima NU doare! ).
Daca ai fi facut exercitii de relaxare (specifice) dupa tractiuni, atunci nu te-ar fi durut (pieptul).