| ALEXANDRA_7471 a întrebat:

So...Pe mine ma dor foarte tare ochii...nu cred ca este de la Pc, pentru ca am un fel de ecran care nu afecteaza ochii cicalaughing
Toata vara am citit niste carti, iar in ultima luna am citit romanul Twilight. Le-am treminat repede. Zori de zi care este cea mai groasa am terminat-o in 5 zile.
Daca vreau a vad un film, raman doar cu vrutul, ma ustura prea tare ochii...Si ma doare si capul.
Daca le spun alor mei iar spun sa stau linitita ca sigur nu am nimic.
Azi de exemplu, am vrut sa citesc din cartea "panza de paianjen"(sunt pe la mijloc...). parca nu mai stiam sa citesc,(si vorbesc serios).laughing.
Ce ar trebui sa fac? Chiar nu vreau sa mort ochelari.
straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Pai.trebuie sa iti calci pe inima si sa te duci la un control oftalmolgic.Nici eu nu am vrut sa port ochelari dar a trebuit. Ce e mai bine sa nu porti si sa nu mai vezi nimic toata viata ta sau sa porti cateva si luni si sa iti refaci vederea? In lus poti opta pentru iste lentile daca nu suporti ochelarii! Si eu citesc mult si mereu bunica imi spunea ca din cauza asta o sa ii pierd vederea. Dar doctora de la oftalmologie m-a asigurat ca nu are nicio legatura. Bafta! Si Craciun Fericit!