anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Somniferele se pot cumpara fara reteta? Daca da, cam la ce pret se gasesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Somniferele nu se cumpara fara reteta.

| Shatteredx a răspuns:

Nu primesti fara reteta somnifere, decat ceva foarte slab pe baza de plante, sunt ceva de supt, nu mai stiu cum se numesc, ca n-au fost bune de nimic. Daca mergi la medicul de familie, iti da trimitere la medicul psihiatru iar acesta iti va prescrie somniferele, te costa 2-10 lei daca esti elev, in caz contrar, mai scump.
Sfatul meu, nu lua somnifere. Am luat 7 luni somnifere si nu recomand.
In cazul tratamentului prelungit cu doze mari pot aparea (la intrerupere):
- stari confuzionale,
- delir si alte manifestari psihotice,
- convulsii.

ntreruperea brusca a administrarii benzodiazepinelor dupa tratament prelungit cu doze medii determina un sindrom de abstinenta de mica intensitate, uneori greu de distins de anxietatea care a impus tratamentul cu astfel de medicamente. Unii bolnavi manifesta:
- cefalee,
- scadere ponderala,
- inapetenta,
- greturi, voma,
-tremuraturi,
- insomnie, anxietate.

http://www.sfatulmedicului.ro/......epine_4333

| GoguSteriade a răspuns (pentru Shatteredx):

Cine stie ce combinatie de Diazepam cu votca vroia sa incerce.

| Shatteredx a răspuns (pentru GoguSteriade):

Nu se moare asa usor, am incercat

| GoguSteriade a răspuns (pentru Shatteredx):

Imi pare rau ca o spui astfel, dar poate vroia doar niste senzatii tari, maxim convulsii si spalaturi stomacale.

| anonim_4396 explică (pentru GoguSteriade):

Nu tocmai. Am insomnie, si nu am chef sa merg la medic pentru ceva atat de banal. De aceea am intrebat daca se pot elibera fara prescriptie.

| GoguSteriade a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa o tratezi altfel, natural (nu naturist), fara sa ajungi la somnifere. Creaza dependenta si intr-un final o sa fii mai rau decat fara ele.

| anonim_4396 explică (pentru GoguSteriade):

Mersi de sfat. Voi incerca.

Răspuns utilizator avertizat
| Toader_Adi_1983 a răspuns:

4.a.172 I

Întrebări similare