| SaveTheNature a întrebat:

Sora mea are o problema.
Ieri la ecograf a aflat ca sarcina a stagnat la 7 saptamani.(sarcina trebuia sa fie la 12 saptamani)
Ce ar fi cel mai indicat sa faca?
-avort provocat medicamentos
-chiuretaj
-sau sa astep[te pana iese singur.
PS: mentionez ca mai are un baietel in varsta de 5 luni.(nascut in februarie).
Multumesc pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Lasa-l sa iasa singur, sa nu omoare copilul, urasc cretinismul insa avortul este prostia totala,

| Niiiicu a răspuns (pentru Adrianetc):

Ai si tu un like de la minewinkinghappy si ai dreptate

| Niiiicu a răspuns:

Buna eu iti recomand sa astepti pana iese singur deoarece pe langa faptul ca nu e sanatos pentru ea mai este si un pacat foarte grav sa ucizi o persoana fara aparare cum este un copilwinking

| SaveTheNature explică (pentru Niiiicu):

E deja mort. asta e ideea.

| Niiiicu a răspuns (pentru SaveTheNature):

Imi pare rau dar fiind mort tot va iesi cand va merge la toaleta

| Adrianetc a răspuns (pentru Niiiicu):

Ai un like la comentu astawinking

| Niiiicu a răspuns (pentru Adrianetc):

Multumeschappy

| Empathizer a răspuns:

Este o sarcina oprita in evolutie, adica cu fat mort. In niciun caz sa nu astepte sa iasa singur, riscul de infectie grava este foarte mare. Cel mai indicat este sa mearga la ginecolog si sa faca ce ii recomanda acesta (probabil ca va recomanda curetajul uterin). Iar dupa ce rezolva problema asta, sa intrebe ginecologul si despre o metoda contraceptiva aplicabila in cazul ei sau sa-si convinga partenerul sexual sa foloseasca prezervativul, ca sa nu mai ramana gravida prea curand.

| 1Mihai1 a răspuns:

Păi nu i-a spus doctorul ce să facă?

| SaveTheNature explică (pentru 1Mihai1):

A lasat-o pe ea sa aleaga. Suntem in Londra, asa se procedeaza aici.
Si la nastere, te lasa sa nasti singura, chiar daca dureaza 3 zile.

| 1Mihai1 a răspuns (pentru SaveTheNature):

Romanie,Romanie...

Eu zic să meargă pe a doua variantă. Multă sănătate!