| maicastareta a întrebat:

Sora mea are probleme cu capul! vorbeste prin somn se ridica in fund sau striga virgiiil oare ce se intampla? inebuneste sau e nebuna deja? te iubesc sorelina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ellena99 a răspuns:

Buna,nu are nicio problema.Pur si simplu daca este agitata in marea parte a zilei se va vedea si noaptea.Se gandeste la o persoana anume care poate pentru aceasta are un rol important si o viseaza si noaptea, vorbind in somn.Nu este nimic de speriat doar ca ar trebui ca cineva sa ii ceara detalii si daca este ceva mai grav sa o calmeze.

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Sără-ta cred că este zdravănă!

| Blablabla0012 a răspuns:

Cosmaruri. Sau amintiri intunecate. Vorbeste cu ea si spune-i ca face in timp ce doarme, intreab-o cine e Virgil? Ce i-a facut, i s-a intamplat cv de curand? Ai putea vorbi si cu parinti thai in cazul in care nu o poti linisti sa o duca la un psiholog sau psihiatru.

| maicastareta explică (pentru Blablabla0012):

Chiar crezi ca asta ar trebui sa fac?

| DJohnny a răspuns:

Nu are nicio problema. poate sa vorbeasca in somn.si eu ma ridic in fund noaptea si vorbesc dar nu sunt nebun laughing

| maicastareta explică (pentru DJohnny):

Vrei sa te casatoresti cu sor`mea? O sa fiti o familie tare fericita!happy

| DJohnny a răspuns (pentru maicastareta):

laughing niciodata, nu o lua ca pe o jignire...laughing

| maicastareta explică (pentru DJohnny):

O fi ea nebuna, da e frumoasawinking

| KrUeLlA a răspuns:

Ce e cu sora ta? Pare nebuna si in acelasi timp cruciada de la Nicropole