Omule nu te lua dupa babe sau persoane care se cred medici la domiciliu ci mergi repede la un medic specializat ca sa iti dea o reteta buna pentru fetita.
Pai in primul rand are putine kg si daca organismul este slabit nu poate lupta cu bolile Cat despre tuse iai putea dea o jumatate de seringa de nurofen, paracetamol si ceaiuri(nu o mai scoate din casa cateza zile pana isi reine cat de cat) Sanatate!
Poi daca are febra ii poti baga ciorapii in otet si daca tuseste dai fervex si sa stea in pat sa doarma.
Aici nu e de gluma cu un copil mic,ar fi bine sa o duci la medic sa ii recomande ceva,dar totusi pot sa iti spun si eu ceva ce ii va face bine:Nurofen pentru copii,este un sirop pentru febra,pentru nas-Olint pentru copii,iar pentru tusa seaca-Robitusin, Neoangin(nu stiu daca merge la copii asa mici), sau ceva bomboane pentru gat pentru copii.Bafta! Sper sa se faca bine...Dar mai bine consulta un medic sa nu pateasca cevaBafta!
Buna depinde si cat are febra dar daca nu are trebuta de 38 poti sai iei un sirop de patlagina si niste supozitoate de febra...
Mergi la doctor cu sora ta! Asa se face bine cat mai repede, din cate spui tu creca este cam grav.
LarisaChe07 întreabă: