| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Sora mea sa epilat acum 2 saptamani pe maini...problema e ca de o saptamana e iritata pe maini are numai bubite parca sunt cosurihee heestiti vreun leac sa vreo crema?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Foxilikkkă a răspuns:

Buna.
Asa se intampla in general la persoanele cu piele foarte sensibila si cu pigment deschis. Cel mai bun pentru asa ceva este otetul aromat, care il iei de la farmacie happy. Este foarte bun pentru tot felul de iritatii, piscaturi, alergii.Se aplica in zonele afectate.
Eu folosesc mereu dupa epilat sau cand sunt piscata de tantari(sunt alergica la tantari) si calmeaza pielea, roseata dispare si te racoreste!
Pa, pa.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o piele alba nu-i asa? asa are si o prietena de-a mea si nu le da prea multa importanta dar poate ale ei sunt diferite. un control medical e necesar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.tpb.ro - dotari si consumabile pentru saloane de infrumusetare

| ana83 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema intotdeauna, si intr-adevar am pielea deschisa la culoare.Acum 30 de minute m-am epilat (si sunt foarte bronzata de la solar) si tot mi se vad, acum mai mult ca niciodata, au facut si cojite albe. Dar mie una, imi trec dupa vreo 24 de ore...sunt inestetice, dar le mai domolesc cu o crema de corp.
La multi ani!