Abdomene. Fara dulciuri si paine un timp. Chiar paine daca chiar nu poate sa manance dar mai mult de 2 feli pe zi nu. Dupa ora 6 sa nu manance nimic.In fiecare seara 10-20 abdomene si iaurt Activia.Sh sa nu ia medicamentul PREDNISON pentru ca o s-o ingrase si mai mult.
Am mai zis si in alt post, dieta Suth Beach. eu o tin acum si sunt foarte multumita; am slabit 3 kg intr-o saptamana si nu m-am infometat.am mancat si inghetata dietetica si dulceata dietetica...cauta pe Google si os a vezi ca nu e restrictiva deloc. ah si nu fac sport
Sa nu ia Prednison? nu cred ca daca ii arde de slabit are o forma atat de grava de astm incat sa ia Prednison. de asemenea corticoterapia in astm se face pe cale inhalatorie in principal, deci NU are efecte sistemice (adica nu se ingrasa); dar stii ce ma frapeaza? faptul ca sugerezi sa renunte la un emdicament pentru a nu se ingrasa... BRAVO! esti desteapta!
ma cum puteti sa dati asemenea sfaturi? realizati ca sunt copii aici de 12-16 ani care va pot urma sfaturile?
Daca mananca multa paine sa reduca timp de vreo 2 saptamani
Nu sa nu manance dar sa pape mai putin
Nu grasimi :-&, nu multe dulciuri cipsuri
Salate de legume multe fructe proaspete nu din supermarketuri din piata legumele si fructele sunt cele mai sanatoase
Si daca ar putea dar dupa ce ai scris tu nu poate sa fac putine exercitii de inviorare
Sa.manace.mancarea.potrivita.sau.sa.consulti.un.doctor.,.,mai.bine.consulti.un.doctor.,,.
Spune-i surorii tate sa manince doar legume, fructe. Tot cei sarac in calorii. Alta varianta nu este.
Zi-i sa fac ceai de urzici si sa bea cite 1 litru pe zi...intr-o luna va da jos 5 kg.succes!
lupoaicafioroasa întreabă: