| lavitzuk a întrebat:

SOS.de 2 saptamanii mi-au iesit pe piele niste pete rosii.Mai intai una pe sold cam cat unghia iar dupa 3 zile a inceput sa imi treaca dar tot se mai vede.La inceput am crezut ca m-am lovit dar nu ma doare si nici nu ma mananca, apoi dupa 2 zile mi-a mai aprut una pe picior tot la fel si la o zi diferenta una pe genunchi.Nu am gasit niciun raspuns si v-as ruga sa imi raspundeti la intrebare. Daca nu o sa imi treca peste o saptamana o sa ma duc la spital

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| white_2190 a răspuns:

Eu zic sa te duci la farmacie si sa ii ceri parerea farmacistei, te va ajuta in mod sigur.si ceva pentru pete de pe corp. poti incerca clotrimazol solutie...si te dai peste ele. sper ca te-am ajutat si sa nu fie ceva mai grav, desi nu cred succes

0 răspunsuri: