| L3moNN a întrebat:

Sos pisica ranita!
Pisica mea a suferit un accident GRAV la cap.
ochiul stang este umflat si jlit tare(am reusit sa il tratez unpic).
Maxilarul este sucit cu vreo 2cm mai in stanga.
si carnea de sub dinti(cum ar veni buza) ii ATARNA in jos.
Nu mananca de 2 zileeeee...Doar 4 siringi de lapte am reusit sa ii dau.
Iar dupa ureche nu mai are blana are o zgarietura mare dar am reusit sa o inchid totusi.
La veterinar nu ma lasa mama sa il duc zice sa il omorcrying da mie prea mila de el si eu am 160lei Credeti ca ajung cat sa ii coase carnea de sub maxilar(BUZA) pentru ca aia e foarte grava si nu o pot tr4atacrying.
VA ROG ajutati-maA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Treci peste vorba mamei tale si du-o la veterinar altfel se infecteaza si infectia daca se duce in sange moare si faptul ca nu a mancat de 2 zile si f grav, iti va muri sigur daca nu o duci urgent la medic. spune-i medicului ca nu ai decat 160 lei,ca nu ai putut strang mai mult si ca il rogi sa o faca bine si ai sa vezi ca totul va fi bine. oricum cred ca va costa mai putin, ca ii dezinfecteaza ranile o coase si ii face niste perfuzii pentru ca nu a mancat atatea zile, dar trebuie sa o duci urgent

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la veterinar sa vezi daca mai are vreo sansa sa-si revina.Nu te va costa nimic lucrul acesta.In cazul in care are sanse, nu ar trebui sa coste mai mult de 160 de lei(pe mine m-a costat mai putin,mi se pare, o operatie de cezariana ceva mai complicata pentru pisica mea+tratamentul).In cazul in care nu mai are sanse, ii va face o eutanasiere(ar fi mai bine pentru ea)care va costa mult mai putin(sub 100 de lei).Sa speram totusi ca nu va fi cazul si ca se va putea face ceva pentru ea.

| Awndre a răspuns:

Vaistraight face saraca. cum a reusit?

Du-o la veterinar, cum a spus si Katya, nu cred ca e mai scump de atat.din contrahappy

| ZEU93 a răspuns:

Da,du-o de urgenta la medic fiecare minut, secunda care trece ar putea agrava situatia.