| CatalinDanielLiviu a întrebat:

Soția mea se simte slăbită și a zis că o doare puțin capul, am fost cu ea la medic și i-a pus o perfuzie dar ea tot se simte slăbită ce pot face să o ajut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Puteți căuta un/o asistentă medicală, eventual de la medicul de familie, care să vină la domiciliu să îi facă perfuzii acasă cu vitamine.
Mâna fracturată e un lucru neplăcut, dar nu de acolo sunt stările de moleșeală.
Oricum, ar fi bine, dacă durerile de la fractură sunt prea mari să mergeți din nou la ortoped și să cereți o nouă radiografie și o nouă imobilizare a mâinii prin ghips.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil de la mâna fracturata. Are dureri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuiesc facute toate analizele ca medicii sa puna diagnosticul corect, nu ai spus ce varsta are sotia ce innaltime si cîte kilograme are, are alte boli? Diabet, tensiune hipertensiune arteriala, sau alte probleme de sanatate? Este racită? Faptul ca o doare putin capul nu este o urgenta medicala, putea lua un nurofen sau ceva de cap nu trebuia perfuzie, medicii ce analize iau facut? Iau pus doar perfuzia si atit?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Continuati investigatiile, discutati cu medicii.

| ioana748 a răspuns:

Calciu, Magneziu, B6,
Vitamina C.
Și dacă o doare capul, ce știe dansa ca I face bine...panadol, algocalmin, ibuprofen s-a.
Sănătate,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e insarcinata?
Sa-si faca analizele

| Anonimul151 a răspuns:

Pentru durere de cap exista multe medicamente care se i au. Pentru starea de slabiciune se poate lua niște vitamine, și după câteva ore o să se simtă mai bine. Și trebuie și odihna...

Întrebați la farmacie.

Nu sunt doctor, dar mulți ne simțim așa și așa procedam. Luam medicamente.

E un lucru bun ca ați fost la spital și i-a făcut perfuzie. Asta trebuie să ajute. Dar, la fel. Își face efectul după câteva ore.

În caz că starea de slăbiciune persistă, trebuie făcute analize, bineînțeles. Astfel încât sa eliminați orice suspiciune...

| ValentinMihai78 a răspuns:

Perfuzia simplă nu ajută cu nimic, mai ales dacă a fost glucoză, la pungă de 250 ml.
Mergeți la medicul de familie și cereți pentru soția dumneavoastră un set de analize medicale complete specifice pentru o femeie.
Cauzele pot fi multiple, în funcție de vârstă și în funcție de ciclu.
Iar, dacă nu a ținut cure de slăbire, totul este în regulă și după ce face analize medicale complete va afla ce are.

| MotoBlitz a răspuns:

Depinde, frate. De unde să știm noi dacă ea are anemie, anorexie, bulemie, viroză sau alte boli? Du-o la analize de sânge, cea mai bună rezolvare. La medicul de familie ați fost? Până atunci, dă-i să mănânce zahăr cristal, dar nu mult, cât să îi crească puțin glicemia peste media normală și adu-i mâncare, chit că e ceva nesănătos, dă-i ceva să mănânce să se sature și apoi, înaintea să doarmă, pune-i o compresă caldă pe frunte și dă-i un avocalmin. Dar eu nu am, din informațiile oferite, de unde să știu dacă ea suferă de ceva, doar cum rezolvi cu durerea de cap și slăbiciunea. Du-te la medicul ei de familie și interesează-te! Sănătate!

| Ocreștină a răspuns:

Spovediti-va și nu mai păcătuiți. Bolile, suferința, sărăcia sunt urmările păcatului.

| NIMENI0NIMIC20 a răspuns:

Dupa gripa am avut amețeli de nu ma puteam ridica din pat si ma simțeam slăbită.
Ce m-a ajutat pe mine au fost fiolele de MagneB6.