| RebecaRebe3456 a întrebat:

Sotul meu a zis să mai încercam să mai rămân însărcinată, eu am pierdut 2 sarcini, una acum 3 ani şi una acum 1 lună.Îmi e teamă să încerc să rămân însărcinată iar, am facut analize de sânge şi au iesit bune.E bine daca încerc să rămân din nou însărcinată, eu pierzând a 2 sarcina acum o lună? Nu e prea devreme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa te puna pe ganduri pierderile de sarcina. Nu te lua dupa soț, el vrea sex.

| ioana748 a răspuns:

Este ok, daca te simti bine.
Doamne ajuta,
Multa sanatate ❤️

| Robert2526 a răspuns:

Este foarte bine, incearca in continuare. Nu te lasa descurajata.

| Dragobeta a răspuns:

Cum spune Darrio, sotul tau vrea doar sex, sex neprotejat. Daca ar vrea cu adevarat un copil, ar merge cu tine la medic sa vada de ce pierzi sarcinile. Nu cred ca doar analizele de sange pot arata asta. La ginecolog ai fost?

| StudentLaMedicina a răspuns:

Nu este prea devreme. Dacă încă si hormonul sarcinii (HCG) nu vei putea rămâne însărcinată. Urmărește cu teste de sarcină: când încep să fie negative poți rămâne însărcinată iar. Apoi poți face teste de ovulație.

Dar nu face teste de ovulație de la început pentru că pot apărea pozitive de la eventuale rămăşițe de HCG.

Dar în rest nu este nicio contraindicație să încerci din nou.