Iti las un link si sa citesti acolo niste pareri: http://www.suifanoriginal.ro/pareri.php?referinta=
Si despre acest medicament inca ceva:
Suifan este realizat din ingrediente 100% naturale, acesta contine plante afrodisiace din regiunea asiatica ce au ca rol principal intarzierea ejacularii precoce cat si cresterea erectiilor.
- Cotex Cinnamomi
- Rhizoma Atractylodis
- Flos Caryophylli
- Radix Angelicae Dahuricae
- Pericarpium Zanthoxyli
- Rhizma Alpiniae Officinarum
- Rice Wine
Atentionari:
- A nu se folosi in locurile iritate sau pe plagi
- A nu se lasa la indemana copiilor
Cu ajutorul betigasului dispus in cutia de Suifan, aplicati o singura data pe intreaga zona a preputului (ata penisului) cu cel putin 30 de minute inaintea unui act sexual.
Pentru rezultate nemaipomenite se recomanda aplicarea chiar cu o ora-doua inaintea unui act sexual.
Se recomanda folosirea prezervativului pentru a evita riscul ca solutia sa intre in contact cu organele sexuale feminine.
Efectul acestuia se poate mentine pana la 6 ore, acesta fiind si motivul pentru care este indicat sa se aplice cu o perioada mai lunga de timp inaintea unui act sexual.
Buna! Am folosit produsul, eu am avut o experienta groaznica. Daca vrei pareri obiective citeste pe site-uri neutre nu tot pe site-ul de il vinde. Amorteste locul si nu mai simti nimic, si ustura groaznic. Nu se pune mai pune problema de ejaculare precoce, pentru ca nu mai ajungi acolo din cauza amortelii si discomfortului nu mai poti intretine nici actul sexual.
Ce am folosit cu mai mult succes a fost asta: http://track.climaxcontrol.ro/product/Climax-Control/?pid=119&uid=1419
Nu recomand nimic, spun doar ca la mine a functionat. Cred ca pana nu testezi pe propria piele nu iti poate spune nimeni cu siguranta daca merge sau nu. E si individual banuiesc. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.
Lidia, eu vă propun şi adoptarea unei anumite conduite sexuale de cuplu. Mă gândesc ca tu să fii aceea care să alegi momentul penetrării, să-l soliciţi ca atare când resimţi că eşti foarte excitată. În felul acesta, chiar dacă el nu rezistă decât până la 2 minute, va fi posibil să fii mult mai mulţumită.
Http://downloadsafe.org/file/a59Ue4
Incearca metoda din linkul de mai sus. Este testata!
O zi buna!
Nier întreabă: