Coma nu înseamnă moarte, și eu am fost 3 zile, nu îmi dădeau șanse, deși nu fii nici super stresata, nici indiferenta, șansele sunt în funcție de condiția fizic și de gradul de rănire
Pai in primul rand, sa intelegi ceea ce inseamna aceasta coma. Cand un pacient este in stare foarte grava, acestuia ii sunt administrate medicamente care ii induc o stare de inconstienta ( coma este spre binele lui, il ajuta sa nu aiba dureri insuportabile, sa se refaca mai rapid, etc). Practic coma este ceva bun iar faptul ca a ajuns la spital, sporesc foarte mult sansele de supravietuire. Probabil ca are si ceva traumatisme cranio-cerebrale iar astea se recupereaza cel mai bine in coma. Eu zic sa fii optimista, a ai grija de tine si de bebe iar de sotul tau au grija medicii.
In general, daca nu sunt afectate foarte grav organele interne, sansele sunt foarte mari sa isi revina 100% din aceasta incercare. Daca esti credincioasa...cred ca ar ajuta si niste rugaciuni, macar pentru linistea ta.
PS: Ai incredere te rog, totul o sa fie bine, vei vedea
Du-te la biserici/manastiri si pune un pomelnic pentru el la 40 zile,
Scrie numele aici si o sa il trec si eu,
Daca nu crezi in din astea, ar trebui sa o faci de acum.
Multa santate sotului!
Isi va reveni. Daca trebuia să moară murea direct de acolo. O sa isi revină, vei vedea că am avut dreptate și veți fi o familie fericită. Ii urez doar: Du-te acasă la femeia și copilul tau, băiete.