| Kristina12345LOVE a întrebat:

Sotul meu fumeaza de cam un 1 an acum, si cand m-am casatorit n-am stiutca el fumeaza se ascundea, dar dupa cateva luni am aflat. si acum avem un an de la nunta si el imi promite ca se opreste dar nu se opreste. s-o oprit pe o luna si iar a inceput. ma suparam toata ziua pe el si plingeam ca nu vreau sa stiu ca el face asa sil rugam sa se opreasca dar totus nu s-a oprit si azi. niciodata nu s-a aratat ca fumeaza dintre mine totdeanu se ascunde cand fumeaza, dar l-am prins de cate va ori fara sa vreie. ce sa fac ca el sa se lase de fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Daca l-ai lasa in pace si nu l-ai mai bate la cap ....gandeste ca si tu poate faci ceva ce nu-i place lui. e matur, cred ca e independent financiar si poate face si ce vrea el nu doar ce vrei tu. mai gandeste-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, ce sfaturi dau unii. Incearca sa bagi niste Nicorette in el, sau ceva de gneul, se gaseste la farmacie. Plasturii cica ar fi mai eficienti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vine sa te sarute, sau faceti dragoste, pufneste intr-o parte, si spune-i frumos; te rog sa nu te superi, dar nu pot suporta cum duhnesti de la mahorca. te iubesc, dar nu suport sa duhnesti atat de urat. ia o guma spala-te pe dinti fa ceva. o sa se lase daca te iubeste.eu m-am lasat.de muuuult.

| Astaeparereamea a răspuns:

Convoaca o sedinta cu el si pune piciorul in prag, ba tigaristule baga la sap ce iti spun ca a doua oara nu ma repet, daca nu te lasi de fumat ma apuc de curvasarit! sa vedem ce-o sa faca, daca isi mentine viviul inseamna ca te iubeste si tine la sanatatea ta

| sylar2007 a răspuns:

In timp ce in lume tot mai multe femei plang ca barbatii le bat, jignesc si inseala tu plangi ca el fumeaza? asa cum tu ai unele obiceiul(machiat, dat cu oja, mancat dulciuri)asa are el cu fumatul. din cauza ta el e nevoit sa se ascunda! tu il obligi sa se ascunda, azi ascunde fumatul maine ascunde altceva.de asta barbatii va mint! pentru ca va tot crizati din cauza unor nimicuri! maine poimaine va cauta o alta femeie adica o amanta pe care sa il inteleaga si sa se simta in largul lui fara a se ascunde cum face cu tine!

| TheMerdiso a răspuns:

Nu incerca nicorrete ca a incercat si un prieten si toata ziua spunea ca ii este rau si se simte ametit, tigarea electrica nici atat pentru ca are nu mai stiu ce substanta otravitoare. Din cate stiu este foarte greu sa te lasi de fumat nu o poti faci depe 1 secunda pe alta iti trebuie timp trebuie sa reduci cu cate o tigara pe saptamana nu sa le lasi din prima pentru ca te imbolnavesti. Spune-i sa incerce sa mai lase din ele iar cu timpul poate se va lasa daca nu inseamna ca nu te iubeste destul de mult cat sa le lase

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheMerdiso):

Nicorette administrează corpului doza necesară de nicotină, țigara electronică nu conține otravă, doar nicontină lichidă, poate conține dacă te încumeți să cumperi produse contrafăcute.