| andrew_9324 a întrebat:

Sper ca la ora asta mai exista persoane ce mi poat oferi ajutor... ma doare partea dreapta, vinovata pare a fi o masea de minte... un sfatva rog, ce sa fac? pe langa asta urechea si tampla ma omoara, iar azi culmea am fost la stomatolog si mi-am pus calciu la o masea, acumm dispeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Maselele astea de minte sunt ceva mai sensibile. O extractie ar fi ideala, astea fiind asa in spate nici nu strica aspectul gurii daca le scoti(la dentist desigur) si nici n-o sa te mai doara. Taica-meu o avut aceeasi problema ca si tine si o fost nevoit sa-si scoata toate maselele de minte.

1 răspuns:
| JajaAliensHere a răspuns:

E posibil sa ai o nevralgie. Ar trebui sa iei un calmant... De exemplu, un algocalmin. Multa sanatate! happy