| Oana_turleanu a întrebat:

Sper ca nu vi se pare scarbos, dar unghiile mele de la picioare sunt... galbene. Adica au doar o tenta, dar tot ma sperie putin...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| irina_rares a răspuns:

Te dai mereu cu oja inchisa? Este foarte probabil ca din cauza asta sa fie galbene, iti zic pentru ca si eu am patit asta cu unghiile de la maini.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca le dai constant cu oja, e din cauza ojei care le ataca si nu le lasa sa respire.
Daca nu, mai bine consulta un dermatolog. Ar putea fi o micoza.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

S-ar putea sa ai o omicomicoza. Cum a spus si Brigaela, un medic dermatolog prescrie reteta corecta in astfel de situatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este vorba despre o ciuperca... Daca unghiile au devenit tari si se taie greu si par mai uscate si scortoase decat de obicei, sa stii ca e clar vorba de o ciuperca! (poate miros si urat...) Ia-ti o crema antifungica, da-te cu talc pe picioare, poarta numai sosete de bumbac si adreseaza-te medicului!