Ai menstre neregulate, erai virgina si in perioada cea mai fertila. Daca esti foarte convinsa ca partenerul tau nu a scapat nici o picatura de sperma cat un varf de ac (si el are macar 4-5 ani de viata sexuala activa ca sa-si sustina siguranta), atunci ai un risc de sarcina de 30%. Daca partenerul tau este mai incepator, poti considera un risc de sarcina mai semnificativ. Chesti cu "n-o sa mi se intample tocmai mie" este retea sigura sa ti se intample tocmai tie.
Nu pot sa inteleg ce ai scris tu acolo...ai spus ca in august ti-a venit la sfarsitul lunii. Din cate stiu suntem la inceputul lunii...Te-as putea ajuta cu un sfat daca explici clar.
Cea mai buna solutie e sa mergi la un medic ginecolog.deoarece ai ciclu neregulat si ti-ai inceput viata sexuala cerei daca doresti si anticonceptionale(scapi de toate grijile unei sarcini nedorite)
Da, asa am sa si fac. Dar acum, pot sta linistita? Pentru ca de o sarcina acum, mi-e f frica. Dar avand in vedere ca mi-a venit menstruatia nu e asa grav... cred eu. Pana Luni si mor. si nici nu pot sa fac nimic. Un test oricum nu ma ajuta cu nimic, fiind la menstuatie nu cred ca e indicat sa fac un test
User252426 întreabă: