Ai de mine. unii nu mai ştiu cum să scape din c*****l ăsta în care trăiesc şi altora le este frică de moarte, aşa este când ai bani, ai tot ce îţi trebuie, nu mai vrei să mori. )
Serios vorbind, nu o să mori, ce te face pe tine să crezi că o să mori?
Şi faza cu umbrele, capetele de morţi este doar în imaginaţia ta, nu te mai gândi la asta şi nu o să le mai vezi.
Se vede ca esti o persoana cu multa imaginatie,dar priveste in jurul tau si ai sa vezi ca sunt persoane care chiar au probleme grave si nu se plang toata ziua, iar de moarte nu trebuie sa ne fie frica ci mai degraba de o viata traita intr-un stres si numai griji, parerea mea este sa -ti faci o ocupatie, mergi la un psiholog si neaparat mai treci si pe la biserica, si cu timpul totul o sa fie bine. daca te mai pot ajuta indrazneste pe TPU
Va multumesc pentru raspuns, intr-adeva sunt persoane care au probleme mult mai grave dar teama mea legata de moarte este ca nu vreau sa plec de langa cei dragi mie(nu atat de tanara), o sa ma duc la pshiholog si cat despre religie eu imi fac rugaciunea in fiecare seara dar la biserica nu am mai fost demult