anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sper sa nu va batei joc de mine, am o problema ce imi afecteaza viata destul de mult si mai exact imi este frica de moarte totul incepand acum 2 luni cand imi era frica ca as putea avea probleme de sanatate grave.Imi e frica ca am boli grave si ca as putea sa mor in orice secunda si am impresia ca vad umbre, moartea prin casa care se aproprie de mine si la gream sau am impresia ca vad capete de mort.
Ce ar trebui sa fac?
Va rog sa nu va bateti joc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la doctor, elimina orice urma de indoiala de esti bolnav sau nu, si accepta ca toata lumea moare la un moment dat.
Ah, incearca sa ramai cat mai calm, inima nu suporta grijile.
Sanatate si numai bine!

| xStixx a răspuns:

Ai de mine. unii nu mai ştiu cum să scape din c*****l ăsta în care trăiesc şi altora le este frică de moarte, aşa este când ai bani, ai tot ce îţi trebuie, nu mai vrei să mori. laughing)
Serios vorbind, nu o să mori, ce te face pe tine să crezi că o să mori?
Şi faza cu umbrele, capetele de morţi este doar în imaginaţia ta, nu te mai gândi la asta şi nu o să le mai vezi.

| maestrul007 a răspuns:

Se vede ca esti o persoana cu multa imaginatie,dar priveste in jurul tau si ai sa vezi ca sunt persoane care chiar au probleme grave si nu se plang toata ziua, iar de moarte nu trebuie sa ne fie frica ci mai degraba de o viata traita intr-un stres si numai griji, parerea mea este sa -ti faci o ocupatie, mergi la un psiholog si neaparat mai treci si pe la biserica, si cu timpul totul o sa fie bine. daca te mai pot ajuta indrazneste pe TPU

| Annnonimm a răspuns (pentru maestrul007):

Va multumesc pentru raspuns, intr-adeva sunt persoane care au probleme mult mai grave dar teama mea legata de moarte este ca nu vreau sa plec de langa cei dragi mie(nu atat de tanara), o sa ma duc la pshiholog si cat despre religie eu imi fac rugaciunea in fiecare seara dar la biserica nu am mai fost demult