Eu votez pentru Floreasca. Din pacate am avut nevoie de el de cateva ori si de fiecare data am primit ingrijiri foarte bune.
Cami, nu ma supar. Cunosc toate hibele sistemului sanitar, ale oamenilor care lucreaza in el. Am facut tot felul de munci in spitale. Am fost si asistenta si medic si voluntar. Am facut urgenta, clinica, policlinica si acum fac o specialitate paraclinica (anatomie patologica) tocmai din cauza mizeriei vazute in spital. Si cand zic mizerie ma refer atat la conditii de munca, la medici, asistente infirmiere, dar si la pacienti.
Totusi in Floreasca am fost tratata in general bine. Nu neaparat frumos, am cam depasit momentul. Vreau rezultate in domeniul medical, nu mai caut medici politicosi, caut medici buni si eficienti. In general, eu recomand Floreasca fiindca acolo chiar se bat medicii sa salveze pacientii, nu-i lasa pur si simplu sa moara, lupta pana la capat.
Spitalul FUNDENI este de departe cel mai bun in ceea ce priveste medicii ( profesorul SINESCU -Urologie, o somitate in materie; apoi pentru operatiile de ficat, transplanturi, este profesorul IRINEL POPESCU, etc.). Mai sunt si alte spitale bune si cu medici pe masura, dar sunt prea multe si lista ar fi mare ...Cine nu a auzit de spitalul de urgenta FLOREASCA, etc.; depinde unde doresti sa alegi... Numai bine, Lucien.
Depinde si de operatia sau de ceea ce doresti sa faci daca ne spui in ce domeniu ai nevoie, te sfatuim de bine si apoi mai ne putem si interesa la prietenii nostri, asa ca astept o cale de orientare catre ce sectie ai nevoie... Astept raspuns, Lucien.
Eu am fost internata la Spitalul Municipal si nu pot spune ca nu am fost multumita, numai ca daca nu ofeream la timp "plicul", nu Iimi mai faceau atatea Analize, RMN si Ecografii, Examene peste examene, s-a vazut ca am dat! Lucien.
@Legiuitoarea... crede-ma mi-as dori din suflet sa nu am nevoie. Insa tocmai asta-i problema, am.
Iar, eu cum sunt din provincie, habar nu prea am cum stau lucrurile prin spitalele din Bucuresti. Si cum Bucurestu-i capitala, ma gandesca ca totusi pacientii de acolo sunt mai bine primiti. Asa o fi?
Doamna brigaela, scuzati-ma sunteti medic. Este si normal ca fata de dvs sa aiba o alta atitudine. ( ceea ce NU este corect sa faca aceste diferente! ). Insa, intrebati si un muncitor pe santier. Oare el la fel va raspunde?
@luciana, multumesc frumos. Sectia interne. Dr Ursescu, sau dr Gogoasa, va sunt nume cunoscute?
Eu am fost internat 10 zile la institutul cantacuzino, cu deosebita stima si apreciere cu mina pe inima iti spun cami draga, am fost tratat regeste, fara sa am pe nimeni cunoscut s-au sa dau plicul cu bani, eu iti doresc insanatosire grabnica si mult noroc.
Spitalul floreasca este de urgenta, iar celalalt, spitalul fundeni este foarte mare si are foarte multe sectii. Acum tu alegi :*:*
Bafta, ai grija de tine :*
Dupa mine amandoua sunt bune atat timp cand avem mari probleme ne lasam viata an mainile lor de angeri!
Mai bine sa nu fii nevoit sa alegi. Oricum la Fundeni am fost cind am avut pietre la rinichi si pe linga peretii scorojiti scaunele rupte si anostitatea generala a cladirilor, am constatat si dezorganizarea si nepasarea celor de acolo. Eu ma tavaleam de durere si doctorul pe care l-am asteptat sa vina de la vizita de prin saloane, mi-a spus sa astept ca sint persoane la rind inaintea mea, desi nici unul nu dadea semne ca ar avea o urgenta, stateau si discutau sa le treaca vremea. In schimb eu discutam cu durerea. Dezolant.
Bună.
Mă faci să râd.
Eu am fost pentru a interna pe cineva la Colentina, i-am făcut foaia de internare (bineînțeles după 5 ore de așteptare, cică se schimbau gărzile, medici în operație, etc.), am ajuns pe secție și aici, surpriza surprizelor: "nu putem ține pacienta pe secție că nu avem paturi. Reveniți peste câteva zile!", la care am devenit nervoasă: "am foaia de internare și internez acum, nu peste câteva zile, că nu e după voi! Medicul mi-a dat undă verde, iar voi asistentele sunteți contra. De ce nu aduceți la cunoștință medicului în fiecare dimineață câte paturi sunt ocupate, câte urmează a se elibera. Dar la cât sunteți de comode, numai eu ce am stat aici, în sala de tratament să fiu băgată în seamă. Data viitoare am să vin și cu un lăutar, poate așa vă mișcați mai repede!".
@Brigaela, tu ești medic, dacă nici pe tine nu te tratează frumos, atunci pe cine? Pe noi, restul? Niciodată. Am să mor și nu o să apuc un sistem sanitar care să dai pălăria jos pentru meritele lor.
M-ai făcut să râd după o doză de nervi! Ești simpatică, pe bune!
Pa, pa.
In 2001, mai moarta decat vie, am fost transferata la cererea parintilor mei de la Spit. Victor Babes (bine inzestrat material dar personalul e varza) la Spit. Fundeni. Eram pe perfuzii, slabisem 10 kg intr-o saptamana si cu simptome urate. Nimeni nu stia ce am, dar doctorita de la Babes spunea ca sunt sanatoasa tun si-mi face externarea. Am avut noroc la Fundeni cu prof dr Diculescu, care m-a diagnosticat corect cu rectocolita ulcero-hemoragica si in ciuda alergiei medicamentoase la salazopirina, m-a pus pe picioare.
Pe de alta parte, la Spit Floreasca am fost operata cu succes dupa o fractura urata de platou tibial de catre dr Tutuianu(piciorul drept era complet rupt sub genunchi) dupa ce am cazut dintr-un cires. Un super-doctor, mi-a pus grefa din osul de la sold, pentru ca genunchiul avea lipsa bucatele.
Deci, ambele spitale sunt super-bune: Fundeniul pentru boli cronice (digestive etc) iar Floreasca pentru oase rupte.
In schimb, feriti-va de Spitalul Victor Babes, e vai de mama lui.
Zilele trecute am fost cu siguranta pentru ultima data in acest spital.care numai de urgenta nu se poate numi, in primul rand te intampina un mare...maaaare dobitoc la fisier care foarte sictirit in prostia lui in momentul in care-l deranjezi cu o intrebare, te trimite la plimbare si pleci la primbare pe holurile jegoase ale spitalului, in cazul meu spre ortopedie si astepti vreo 2-3 ceasuri sa iasa dreaku cineva.acel cineva care,, insista" sa astepti pe hol ca vei fi chemat si in cele din urma rabufnesti, ori intri si ii trimiti la origini, ori pleci ca in cazul meu spre un alt spital poate privat daca esti in cursul saptamanii, insa eu fiind in weekend am zis sa-mi incerc norocul la un alt spital din sistemul de stat.indreptandu-ma spre Sf.Maria de pe 1 Mai si SOC.asistenta calma...doctor de nota 10.curatenie luna.intr-un cuvant un spital care merita pe deplin sa ii aduci laude chiar daca in cazul meu nu a fost decat o mica interventie chirurgicala la o banala unghie incarnata.insa cred ca unii isi merita salariile de rahat din sistem si aici ma refer la o parte din incompetentii astia de la floreasca, iar pentru ceilalti succes si sa o tina tot asa. poate cu timpul scapam si de dobitoci!
Votez pentru Floreasca.In general consider ca exista oameni mult mai bine pregatiti dpdv profesional acolo unde se lucreaza la foc continuu. iar chestia cu plicul exista in toate spitalele asa ca oriunde te duci dai, macar sa fie cu folos...
User252426 întreabă: